Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
tak zastanawiam się nad stronką https://tonikstudio.pl/, w co nie klikam to przekierowuje na pocztę, a PR5

Swoją drogą polecam te agencje szybko sprawnie i na temat

a w temacie obstawiam 16 luty

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

[...]

a w temacie obstawiam 16 luty

Skąd ta data ?

Ostatnim razem prawie trafiliśmy z Majem więc obstawiamy tym razem z kumplami 14-18 luty przy czym ja stawiam na 16 :)

I co w obecnej chwili daje większy PR? że można drożej sprzedać linki?

Niekoniecznie z naszych obserwacji wynika, że większy PR = częstsze wizyty GoogleBota, ale to może związane z tym że PR to linki a linki odwiedza robot, im więcej linków tym częstsze wizyty - upraszczając można uznać że większy PR = częstsze odwiedziny i indeksacja nowych treści

Jakub Jaworowicz

Mam stronę na Wordpressie z PR=4 i nowe treści są indeksowane po ok 24h, jest mapa, jest pingowanie tak jak być powinno. Mam też drugą stronkę typowy zamknięty precelek, pr=0 kilkanaście linków, mapa xml i wpis jest indeksowany po 5 minutach od dodania.

Jak ktoś chce przetestować to zapraszam : https://igns4u.pl/

Kod zaproszenia: "dlapio"

Tu miała być sygnatura...

@Igns: To dział z reklamą precli, czy rozmowy na temat upadte'u PR? BTW Skoro masz WP z PR4 to słabo, że wpisy nie lecą do indeksu automatycznie. Pewnie czymś domena podpadła Google. Mam tak z jednym serwisiem...

Mam stronę na Wordpressie z PR=4 i nowe treści są indeksowane po ok 24h, jest mapa, jest pingowanie tak jak być powinno. Mam też drugą stronkę typowy zamknięty precelek, pr=0 kilkanaście linków, mapa xml i wpis jest indeksowany po 5 minutach od dodania.

Jak ktoś chce przetestować to zapraszam : https://igns4u.pl/

Kod zaproszenia: "dlapio"

Hehe dobre, jeszcze powiedz nam co ma to związanego z update pr i będzie ok ;) nie śmiećmy tematów jakimiś opowiastkami w stylu moje się indeksuje tyle i tyle

Heh macie racje napisałem go w odpowiedzi na post Były... viper134 a co do samego tematu ma się nijak. IMHO PR jest już wskaźnikiem czysto marketingowym, i jeśli nie sprzedajecie linków to nie ma się czym podniecać.

Pozdrawiam

EDIT: SEOWIN przyganiał kocioł garnkowi ;)

Tu miała być sygnatura...

@igns

Odpowiadając ci - mam blogi na WP z PR3 i mam w kilka minut - w twoim przypadku jak koledzy mówili podpadłeś ;)

Na Weebly(ref) jak robie zaplecze 2.0 to mam indeksację 20 minut po opublikowaniu nowej stronki,ale co to ma wspólnego do tematu?

Jakub Jaworowicz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności