Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

to wszystko utwierdza mnie w przekonaniu że PR jest coraz mniej wart

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Wiele osób twierdzi, że PR nie ma znaczenia w pozycjonowaniu, bo tak jednak pokrótce jest. Jednakże PR w jakimś stopniu ukazuje pewną wartość danej witryny, jej atrakcyjność w wyszukiwarce itd.

Poza tym PR w działaniach marketingowych znakomicie się sprawdza :peace:

Sprawdź, jak wyglądają nowoczesne drzwi wewnętrzne od stolarza
Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

Ja Cie kręcę Ja Cię kręcę

spadki i wzrosty i uwaga :peace: niektóre strony bez zmian :)!

3 strony spadki

15 stron wzrosty

a 120 jeszcze nie sprawdziłęm, jak tylko sprawdzę to od razu napiszę, żeby wszyscy byli doinformowani i wiedzieli jaki ze mnie pozycjoner :D :D :D :D

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Ja 120 jeszcze nie sprawdziłęm

Tylko 120 ? co z Ciebie za pozycjoner :)

to wszystko utwierdza mnie w przekonaniu że PR jest coraz mniej wart

Ten tekst przewija się już po tym forum od kilku lat :peace:

No i pewnie niektórym ten PR przekroczył już 50 skoro tak rośnie i nic nie jest wart...

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Tylko 120 ? co z Ciebie za pozycjoner :)

O Ty świnio, ale ja Ci pokarzę (nie mylić z pokażę) jak opublikuję listę wszystkich stron na których mi Pr skoczył, wtedy Ci rura zmięknie :peace:

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Tutaj muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony. Mój blog, który ma dokładnie miesiąc został obdarowany na PR2 (świeża domena). Dodam, że jakoś mocno go nie katalogowałem, ale zaliczyłem kilka mocniejszych katalogów. Zobaczymy czy dalej się utrzyma. :peace:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności