Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

Domeny w gore w dol kto by to zliczyl. Chyba jeszcze trwa bo sporo nowych domen ma nadal PR0 na glownej a strony maja PR2-3. To samo ze starymi domenami glona ma nadal stare PR a strony maja PR+1/2 Najgorsze ze sporo spadkow w serpach ale mam cicha nadzieje ze wszystko wroci do normy jak sie update skonczy bo inaczej to tragedia.

Search Engine Optimisation Services UK SEO Services

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
jak opublikuję listę wszystkich stron na których mi Pr skoczył, wtedy Ci rura zmięknie :peace:

Dawaj:):)

ale, ale przyznam się, że kilka lat temu też się tak podniecałem 5 do góry, 3 w dół :D

Wy tutaj hi hi ri hi a inni już mają +1 do pageranku ...

do ilu dobijają już ? Przyznać kto przekroczył już 15 ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

A co mozna zrobić aby domeny uzyskały dawne PR dużo domen z PR 4 spadło mi na PR 2

musisz linkować ze stron o wysokim PR.

Spadło Ci pewnie PR bo strony, z których linkowałeś również straciły dawną moc.

Czyli co? Dodawanie do katalogów o wysokim PR - bo stron nie mam a na allegro to jedna sciema kupowanie linków do stron o wysokim PR

Mi na niektórych spadło, na niektórych wzrosło ;) Ale przypuszczałem, że na tych bardziej wartościowych wzrośnie, a tu się przeliczyłem - bezwartościowe precle dostały +3, wartościowe portale -1 :rolleyes: Bywa ;)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Mały update... Na wszystkich moich własnych domenach, na których coś tam sobie skrobię miałem jak na razie jedynie dwie zmiany PR. Oba na katalogach - z 1 na 2 i z 2 na 3...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Mój blog dostał PR2 z PR1. Coś mi tu nie gra :rolleyes: Mam linki na stronie głównej kurshtml.edu.pl (PR5) i na wszystkich podstronach forumweb.pl (PR4) + na innych wartościowych stornach i PR2 tylko.

Litości...

Mój znajomy dostał PR3 i ma tylko jeden BL ze strony PR4. Smieje się, że dostał PR3 dzięki liczbom w nazwie domeny ;) (zero podstron, i bradzo mało treści, bo jest to portfolio)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

ciekawa rzecz na zapleczówkach ... wzrost PageRanku jest równoznaczny z banem ;) własnie dziś 3 :rolleyes:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

rano był updejt do wyższego PR ... wieczorem był ban

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

tydzien temu było to samo,, około miesiąca temu też :rolleyes:

edit: w sumie tylko 8 witryn poszło do piachu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności