Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Magia PR była i będzie, kwestia psychologiczna, tego tak łatwo nie da się wykorzenić.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

U mnie po przyłożeniu sporej ilości linków z stron o wysokim PR (3, 4, 5 i jeden z 6) stoi w miejscu (PR2)... Ogólnie to tylko jedna świeża domena zanotowała wzrost (z 0 na 1).

pewnie kwestia linkowania, kilka nowych stronek z listopada/ października (6/14) zyskała w oczach G PR1-2 a jedna nawet PR 3, standardowe skórki i raczej wybitnych treści tam nie ma ;)

Co ciekawe, kiedyś update był większy, czasami od pr0 do pr3, teraz jakoś wujek stopniowo rozdaje.

A co do magii pr, to napędzające się allegro -> książki -> początkujący -> blogi -> chęć zarobienia (np. sprzedaż linków) -> allegro ;)

jasne: masz rację, ale zauważ, że aktualna domena ma raptem kilka tygodni... już wiesz o co mi chodzi?

przyznam, że wielkie brawa dla kojota za sztukę "przelewania" PR z innych stron ;)

powiem tak: niektórzy powinni się uczyć od niego, jak robić BlackSEO...

dymna.jpg

U mnie młoda domena około miesięczna z PR0 na PR3 więc jest super :D

Zauważyłem również, że 2/8 podstron dostały PR1 reszta PR0

PR1 mają tylko te dwie podstrony na których jest dodatkowa grafika pomimo mniejszego linkowania niż pozostałe podstrony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności