Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie wiem co sie tak przejmujecie tym page rankingiem jak to i tak za wiele nie daje w porówaniu do całego SEO.

Większe PR = większe pieniądze ze strony (sprzedaż linków, więcej punktów z SWL).

Takie to trudne?

logo.pngOdwiedź forum o skuterach - dla właścicieli jednośladowców.

dopóki statlink lepiej ocenia strony z wysokim Page Rank będzie on miał dla mnie duże znaczenie.

dopóki niektóre dobre katalogi przyjmują strony za darmo które mają np page rank>3 to bedzie on miał dla mnie znaczenie

A to niektórzy nie wiedzą, że nie musi być pr update żeby strona zyskała pr? :)

No właśnie nie wiedziałem :) Tzn na PR podstron jakoś nigdy szczególnie nie zwracałem uwagi, ale PR strony głównej zawsze aktualizował mi się tylko przy okazji aktualizacji. A teraz czekam z niecierpliwością tym bardziej, że przenosiłem bloga (PR4) na nową domenę, która nadal mi wisi z PR0. I pewnie swój stary PR odzyskam dopiero w lipcu (przekierowanie 301 cały czas oczywiście jest) :)

Zrób to sam - blog dla majsterkowiczów

A chociażby tutaj: https://www.atlantis-art.pl/component/content/article/18.html

W jakimś anglojęzycznym serwisie też widziałem tą informację. Aktualizacja na przełomie stycznia i lutego się potwierdziła, więc chyba można tym zapowiedziom wierzyć.

Zrób to sam - blog dla majsterkowiczów

A to niektórzy nie wiedzą, że nie musi być pr update żeby strona zyskała pr? :D

No właśnie nie wiedziałem :D Tzn na PR podstron jakoś nigdy szczególnie nie zwracałem uwagi, ale PR strony głównej zawsze aktualizował mi się tylko przy okazji aktualizacji. A teraz czekam z niecierpliwością tym bardziej, że przenosiłem bloga (PR4) na nową domenę, która nadal mi wisi z PR0. I pewnie swój stary PR odzyskam dopiero w lipcu (przekierowanie 301 cały czas oczywiście jest) ;)

Po przenosinach Page Rank powinien się samoistnie zaktualizować po jakimś czasie i nie trzeba czekać aż do update (oczywiście jeszeli jest przekierowanie 301). Przynajmniej ja tak miałem w przypadku swoich serwisów.

logo.pngOdwiedź forum o skuterach - dla właścicieli jednośladowców.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności