Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

Ja słyszałem że ponoć Ministerstwo Cyfryzacji ma powołać specjalną komisję sejmową do zbadania sprawy pagerank. Ponoć w jej skład ma wchodzić dziesięciu posłów. Ich spotkania mają odbywać się w plenerze. Słyszałem coś o Turcji i Wyspach Kanaryjskich. W każdym razie coś się dzieje. A przy okazji to nie wiem czy słyszeliście o najnowszej aferze fake PR. Chodzi o strony rządowe tj. sejm.gov.pl. Ponoć PR8 dostali po tym, jak pewien poseł spotkał się na cmentarzu z przedstawicielem wielkiego G. Akurat była nim sprzątaczka ale to nie ma znaczenia. Wyciekły z tej rozmowy informacje o tym, że w siedzibie G w USA mają taki wielki przycisk "UPDATE PR", który uruchamia nieodwracalny proces rankowania stron w ich wyszukiwarce. Myślicie że dlaczego teraz w powietrzu wisi widmo wojny z Iranem? Ponoć ich strona rządowa, zresztą typowe MFA :D, ma zbyt niski PR. Wiecie co to za sobą niesie? Agencje rejtingowe obniżyły jej plusiki. Bo wy nie wiecie, ale Google Plus został stworzony właśnie dla Agencji Rejtingowych. To takie unowocześnienie. Wcześniej te gwiazdki, literki i plusiki przypinano na korkowej tablicy. Teraz właśnie w związku z zaawansowanym planem cyfryzacji całego świata ta technologia się zmieniła. To by było na tyle :)

seowyszbanner.gif

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U nas jeden monitor pozycji zarejestrował spadek PR z 3 na 2, chociaż u nas i w innych kalkulatorach PR jest nadal 3. Myśle, że update się zaczyna i będzie trwać jakiś czas:)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Gość Voyager

Strona z 2008 z PR3 > PR4, półroczna głównie z samymi obrazkami 0 > 2, miesięczna też coś ala to poprzednia 1 > 2 a inne bez zmian (roczne, treść nieaktualizowana)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności