Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
mowie tobie że to jest korekta bo widzę po swoich, chyba ze masz x000 domen głównych i wszędzie masz ruchy :D

Czy potrafisz choć raz nie mieć racji i przyznać się do błednych twierdzeń ?

Zmian jest od cholery na najróżniejszych domenach - starych, starszych, nowych i najnowszych....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

u mnie ok 20%

oczywiście mistrzu mario1973, jeśli 20% ruchu PR to update to gratuluje inteligencji, poczytaj inne fora jak PIO i zobacz co się dziej w świece.

Tak naprawdę to niema znacznie kto i jak to nazywa, na pewno skala zmian ( jak na razie oczywiście to będzie się zmieniać) nie jest porównywalna do update z wcześniejszych okresów.

Handlarze puktami SWL się ucieszą bo większość zmian jest na + z tego co piszą kolegi

Tak naprawdę to niema znacznie kto i jak to nazywa, na pewno skala zmian ( jak na razie oczywiście to będzie się zmieniać) nie jest porównywalna do update z wcześniejszych okresów.

Normalnie staram się nie dyskutować na pusto, ale...

tak często edytujesz tego posta i miękniesz jednak jak widać..., że postanowiłem napisać.

Czy naprawdę tak trudno jest przyznać się do błędnej oceny ? Czy to boli ? Trzeba zawsze mieć rację i być naj, naj, naj ?

eh....spoko, tutaj każdy może mieć rację i z tego się cieszyć - podstawa to nowe szósteczki.

Czy ktoś dostał 7 ? albo więcej ? Bardzo ciekawi mnie co trzeba zrobić, żeby osiągnąć na stałe taki pułap.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

mario1973 zostaw już te wycieczki osobiste bo nie rozumiem co ciebie gryzie :D

tak często edytujesz tego posta i miękniesz jednak jak widać..., że postanowiłem napisać.

żebyś wiedział edytuje posty zawsze bo taki sposób błędy ortograficzne staram się po-prawiąc

z moje strony EOT i ban :)

U mnie również update na bardzo wielu domenach. Głównie wiele moich, nowych precli i małych zaplecz wskoczyło na PR=1-3.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności