Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

Dziwny ten update. Zaczynam dopiero budować jedną stronę, teraz jest z samym plikiem index w którym jest aż jeden wpis na 2k znaków dostała z marszu PR 2

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wzrosty PR wraz ze wzrostem SITE z reguły kończa się banem.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ani razu mi zauważyłem związku, więc to chyba nie jest z reguły.

edit. Chyba, że mówisz o "web-spamie" pod SWL, faktycznie jeśli skacze gwałtownie site, google jakoś szybciej to wyłapuję.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Wzrosty PR wraz ze wzrostem SITE z reguły kończa się banem

na spamach tak, na mnie więcej lepszych stronach nie koniecznie

faktycznie jeśli skacze gwałtownie site, google jakoś szybciej to wyłapuje

zobacz sobie logi, przed banem ciekawe rzeczy się dzieją i można dojść do ciekawych wniosków. Powiem tylko jedno ze zazwyczaj wchodzą z tego samego IP :D i nie jeden raz

0 zmian na jakichkolwiek moich domenach. Ani na + ani na -

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Potwierdzam, u mnie też update.

Głupie pytanie: Podczas up od razu dostaje się ostateczny PR? czy zdarza się, że dziś jest wzrost o 1, a jutro kolejny 1?

(podejrzewam, że to pierwsze)

penguins.jpg

Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto ;)

to nie wzrosty - to grzybica

;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności