Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

A jedna z moich stron była akurat niedostępna (serwer zgrzeszył).

PR2 do PRn/a

Tak ma być??????

Wróci kiedyś ;):o

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Z n/a może wrócić pr nawet bez update, więc spokojnie.

Dzięki za te słowa, bo mi przy święcie ciśnienie skoczyło.

Macie może jakieś stronki angielskie? Tam też zmiany na PR ? (update jest globalny po wszystkim, czy jakoś leci strefami)?

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Heh, mój kolega to ma szczęście. Dodaj stronki do kilku katalogów (nie precli), swl'ami nie dopalał, nie pingował, linków u innych nie zdobywał i dostał PR=3. :|

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

hmm... czy ja wiem czy to takie mocne. Z 5 katalogów z PR4, i kilkanaście (może kilkadziesiąt) z PR3 i niższym bez linków treści artów? Ja bym nie powiedział, że to wszystko mu dało PR3. Jak dla mnie to to prezent od Google albo FBS. ;)

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Ja dzisiaj się zdziwiłem bo strona zapleczowa z której linkuję do strony firmowej i tylko do niej zdobyła PR5 ,a strona firmowa PR4... co jest zgrane? przecież do zaplecza prowadzi 2K linków z katalogów ,a do strony firmowej 6K z katów i z 14 stron zapleczowych które mają PR3 i PR2 zazwyczaj... jakiś ten algorytm jest głupi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności