Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Potwierdzam, jest update

z tym że śmieszny jak ostatnio całe google :blink: zaplecze 2 poziomu gdzie blastowałem SB 99% no-follow dostało PR2 :/ - zaplecza wyższego poziomu gdzie zbierałem w miarę dobre linki PR1 - cuda się dzieją ;)

Szukasz reklamy? kliknij tutaj .

to nie wzrosty - to grzybica

;)

Dobre! Gość lubi emotionki :blink:

U mnie pomalutku, wciąż w górę ale ile ten PR jest warty...

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

maro22 powtórzę to jeszcze raz to nie UPDATE to korekta, ale mario1973 i inni mają zupełnie inne zdanie ;), mają oczywiście na to prawo.

Najlepiej to widać na dużej ilość domen lub czytając wypowiedzi ludzi co maja więcej jak 100 domen :blink:

Mi na ponad 150 domenach poszedł PR z 0 na 1 lub 2. Oraz na conajmniej kilkunastu spadki z wyższego PR lub wzrost na jeszcze wyższy.

Nie wiem jak to skonfrontować z tym co pisze Maxpan, proponuję tak - u mnie był update, u Maxpana i innych korekta? ;)

U mnie szału niema, jedyne co mi poszło w góre to kilkanaście domen z PR0 do 1 więc szału nie ma. Myślałem że będzie lepiej, ale dobre i to.

Może bardziej rygorystycznie oceniają strony, albo zwyczajnie to jeszcze nie był update. Po ostatnich zawirowaniach trudno oceniać poczynania Google.

Dodam, że kilka dni temu świeżo postawiony webmini (niecały miesiąc) na subdomenie urósł z pr0 do pr2

logo.pngOdwiedź forum o skuterach - dla właścicieli jednośladowców.

Mi na ponad 150 domenach poszedł PR z 0 na 1 lub 2. Oraz na conajmniej kilkunastu spadki z wyższego PR lub wzrost na jeszcze wyższy.

Nie wiem jak to skonfrontować z tym co pisze Maxpan, proponuję tak - u mnie był update, u Maxpana i innych korekta? :P

A słyszałeś o tym, że statystyki nie można przekładać na jeden (Twój) przypadek? Po prostu jesteś sporym odstępstwem od średniej. Żeby było trochę merytoryczniej to powiem, że u mnie na kilkaset monitorowanych domen skoki (głównie na +) widziałem do tej pory na kilku.

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

A słyszałeś o tym, że statystyki nie można przekładać na jeden (Twój) przypadek?

Przekonałeś mnie. Zapomniałem, że statystyki nie można przekładać na jeden przypadek, przecież to zasada numer jeden.

Oczywiście żartuje :) Piszesz jakieś bzdury o statystyce, skup się lepiej na temacie.

Zastanów się lepiej czym jest korekta i jaki nonsens w niej tkwi. Że niby Google losowo wybiera sobie domeny, którym zmieni PR? To jest ta Wasza korekta? Jest jakiś algorytm na podstawie którego Google, losuje domeny do korekty :P? Na zagranicznych forach też się z tym spotkałem, ale na wielu "white SEO" zagranicznych forach można znaleźć jeszcze większe bzdury niż na PiO.

Był update, uświadomcie to sobie. To że Wam PR na wielu domenach nie poszedł, to znaczy ,że słabo linkowaliście, ewentualnie mieliście pecha ,że Googlebot nie zdażył zliczyć odpowiedniej ilości linków przed wlasnie owym update'em.

maro22 powtórzę to jeszcze raz to nie UPDATE to korekta, ale mario1973 i inni mają zupełnie inne zdanie :P, mają oczywiście na to prawo.

Najlepiej to widać na dużej ilość domen lub czytając wypowiedzi ludzi co maja więcej jak 100 domen :)

Bzdura! Skoro jesteś taki małostkowy i czepiasz się czy to jest update, czy korekta, to najpierw sprawdź znaczenie słowa korekta, dopiero później nagminnie go używaj. W tej chwili gadasz bzdury, a co najgorsze próbujesz do tych bzdur przekonywać innych.

A odnośnie tematu. U mnie też zmiany z regyły tylko na nowych domenach z 0 na 1 i 2.

maro22 powtórzę to jeszcze raz to nie UPDATE to korekta, ale mario1973 i inni mają zupełnie inne zdanie :P, mają oczywiście na to prawo.

Najlepiej to widać na dużej ilość domen lub czytając wypowiedzi ludzi co maja więcej jak 100 domen :)

Bzdura! Skoro jesteś taki małostkowy i czepiasz się czy to jest update, czy korekta, to najpierw sprawdź znaczenie słowa korekta, dopiero później nagminnie go używaj. W tej chwili gadasz bzdury, a co najgorsze próbujesz do tych bzdur przekonywać innych.

A odnośnie tematu. U mnie też zmiany z regyły tylko na nowych domenach z 0 na 1 i 2.

A ty zaczerpnij informacji u zrodla i sie dowiesz ze update bedzie za ponad miesiac, a aktualnie mielismy korekte ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności