Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

A ty zaczerpnij informacji u zrodla i sie dowiesz ze update bedzie za ponad miesiac, a aktualnie mielismy korekte ;-)

Czyli rozumiem, że jeśli w tym roku Google przeprowadzi 10 updatów, to ty będziesz twierdził, ze mieliśmy 6 korekt i 4 updaty, bo ktoś napisał na blogu, że żekomo Google podało (tyle, ze nikt nie wie komu, gdzie i kiedy), że w tym roku będą tylko i wyłącznie 4 updaty. Tak o to tworzą się mity, a naiwni w nie wierzą. rotfl!

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A ty zaczerpnij informacji u zrodla i sie dowiesz ze update bedzie za ponad miesiac, a aktualnie mielismy korekte ;-)

Zapominając na chwilke o tym, czy jest to korekta, czy updajt... Możesz podać to źrudło gdzie jest określony termin kolejnego updajta PR w G?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

widziałeś kiedykolwiek korekte ??? updejty to były przed 2009 rokiem .. teraz pr jest aktualizowany na bieżąco....

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

A ja się zgodzę, że "Wzrosty PR wraz ze wzrostem SITE z reguły kończa się banem." chociaż wolałbym, żeby nie, ale nie po to pan G indeksuje strony do granic możliwości, żeby serpy poprawić.

Czy to korekta czy nie, .., nie wiem, ale skoro spada mi pr5 z do4 na jednej ze stron to wygląda na korektę :P

dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$

ale skoro spada mi pr5 z do4 na jednej ze stron to wygląda na korektę :P

aaa to Tobie zabrał te 1 i mi dał z 5 na 6 :)

Tak swoją drogą to zawsze u mnie korekty dotyczyły jakiś problematycznych domen - a to chwilowo nie działała, albo jakiś redir,przechwycone, albo coś tam - równały zbiorczo coś co 'odstawało' od tego co powinno.

Teraz updacik poleciał po starych, stabilnych domenach.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Ciekawa rzecz. W jednym serwisie, dla którego po cichu oczekiwałem wzrostu z PR0 (na przynajmniej PR1 lub PR2)- jest wzrost do PR1. Natomiast jedna mało znacząca podstrona tego serwisu dostała PR2.

Podobne spostrzeżenie mam przy innym serwisie. Strona gówna zachowała PR1 (nie było wzrostu) a jakaś jedna przypadkowa podstrona dostała PR2.

multikonta

jeśli linkowałeś silniej podstronę, niż stronę główną to całkiem normalne ;)

Wcale jej nie linkowałem. jest to przypadkowa, mało znacząca z całości podstronka, która ot tak sobie wyskoczyła, zamiast strony głównej. Nawiasem mówiąc, czuję się zawiedziony, że strony główne w obu serwisach nie dostały PR2 (tylko PR1 - w tym jedna zaledwie utrzymała PR1).

multikonta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności