Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie jedna świeża strona, którą z miesiąc temu postawiłem, dostała PR 2. Reszta stoi.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Były jakieś drobne korekty. Jednej mojej stronie PR z 0 skoczył na 3 i dwóm kolejnym z 0 na 2. Strony te w połowie maja straciły PR, usunąłem zainstalowane na nich SWL i chyba dzięki temu wczoraj obserwowałem wzrosty.

Zawsze pewne analizy sportowe. O tym czym są pożyczki społecznościowe i czy warto z nich korzystać.

Update miał być miedzy 28 czerwca a 1 lipca

skąd takie magiczne pewnie informacje, że "miał być".. tzn wiem ze tam rożne info sie pojawiało ale podejrzewam, że to wróżenie z fusów ;d

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

U mnie bez zmian kupiłem domenę z Fake PR5( nie zwróciłem uwagi) wziąłem się za nią ostrym linkowaniem i PR pozostał na 5 lecz już orginalne:D. Update miał być miedzy 28 czerwca a 1 lipca najwidoczniej google się pośpieszyło.

A świstak siedzi...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

ja patrze, ale tylko dlatego, ze mam w perspektywie sprzedaż strony, a mimo wszystko pr podnosi wartość witryny przy sprzedazy...

A skąd ta informacja? hehe, bo ani toto nie odzwierciedla pozycji ani ruchu na stronę.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

ja patrze, ale tylko dlatego, ze mam w perspektywie sprzedaż strony, a mimo wszystko pr podnosi wartość witryny przy sprzedazy...

A skąd ta informacja? hehe, bo ani toto nie odzwierciedla pozycji ani ruchu na stronę.

umiesz czytac ze zrozumieniem ? , dla mnie nie ma to kompletnie zadnego znaczenia, ale dla wielu jeszcze tak (takze dla potencjalnych klientow)...

Trąbicie na prawo o lewo, że PR nie ma znaczenia i wyśmiewacie wszystkich twierdzących inaczej, ale... Katalogi stawiacie chętnie na przejętych domenach z wysokim PR i chętnie chwalicie się nimi potem w odpowiednim dziale. :) Katalogi, precle, strony pod SWLe, sprzedaż linków, przejmowanie wygasłych domen - wszędzie na świadomość działa magiczny parametr, który podobno "nie ma znaczenia". Słodka schizofrenia?

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności