Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

jakie jeszcze czynniki bierze google przy ustalaniu PR??

ilość linków wychodzacych, optymalizacja przepływu PR w obrębie strony

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie sklep z 3 do 2, Katalogi z 1 na 0, blogi bez zmian. Generalnie poszło do dołu. Chyba, że to jakieś przejściowe wariacje jakie miałem w sierpniu, gdzie myślałem, że sklep poszedł na dno (bo tak checker pokazywał, czyli 0) a po kilku dniach z powrotem to co było.

Jak u was ? Przejściowe to czy faktycznie update PR (miał być w grudniu).

Internetowa Baza Stron

No był update... No ale co z tego wynika...? NIC...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

po co google regularnie co kilka miesięcy go przeprowadza?

Po to abym mógł napisać posta w temacie nr 2210... :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

No był update... No ale co z tego wynika...? NIC...

- sprzedaż linków

- systemy SWL

- katalogi płatne

- giełdy linków ( w niektórych przyjmowane z pr>0)

- wymogi w katalogów ( przyjmowanie stron od jakiegoś progu PR)

pewnie by coś jeszcze szarpnął do tego.

PR jest trendy i póki co każdy update pwoduje że każdy mający stronkę robi masowe sprawdzanie bo z tym wiążą się jego $. Wiec czy tak nic nie znaczy to ja bym się tutaj kłucił....

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Generalnie tu u mnie tylko 1 spadek z pr2 na pr1 a pozostałe ponad 30 stron cisza.. coś kiepski ten update ;p

@Kapitan Seo - złoto też drożeje ;) ot umowna wartość i link na stronie z PR5 uważany jest za lepszy niż PR1.

Tak było jest i będzie, podobnie jak posty typu "pr i tak nic nie znaczy". :)

multikonto

To mam pytanie do @Kapitan Seo: link ze strony PR9 = link ze strony PR0 ?? Nie ma zupełnie najmniejszego znaczenia jaki PR ma strona do nas linkująca?

Prawdę mówiąc to zawsze zwracam uwagę na PR strony gdzie zostawiam linka. Dla mnie PR jest takim wyznacznikiem jakości strony www. Bo wiadomo że strona syfiasta nie będzie miała PR9.

No okej, PR 9 to raczej musi być mocna strona, ale w zakresie niższego PR, tj.od 0 do 3 to widziałem nieraz totalne spamy orbitujące w SERPACH na dalekich orbitach pod jakiekolwiek frazy. PR ma znaczenie ale jak dla mnie to tak od 4 w wzwyż...

ale w zakresie niższego PR, tj.od 0 do 3 to widziałem nieraz totalne spamy

Zgadza się, moje spamy z pr2 widzę, że dostały pr3 :) Ale to może dlatego, że wyłączyłem rejestrację dla rumaka i usunąłem z bazy wszystkie linki :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności