Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no musi jeszcze wzrosnąć, no bo jak to?! Ja PR1 bez zmian oraz z N/A do PR0 a linkuje sporo ;)

Np. koledze zmienili z PR2 na PR4 a on zero pozycjonowania tylko dodał swoją stronę do ok 5 ogłoszeń (bo to strona wizytówka tłumacza) plus ja reklamowałem jego ale na serwisie bumkacherskim. I gdzie tu jest sprawiedliwość?!

No i stało się ;)

wujek google nie świętuje ;D

Właśnie że świętuje :) nie dostałeś zielonego paska w prezencie ? Przecież dane zebrał juz dawno temu, tylko dzisiaj je zaczyna pokazywać :) Niektórzy dostali zielone pisanki PR O

Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ 

I tak...

Nowa strona (od lutego) pr3 (swoją drogą sam się zastanawiam jakim cudem) :)

Biznes forum- bez zmian

Koty syberyjskie - pr2 (linkowana od grudnia)

Nowe zaplecze - pr2 (od stycznia w sieci)

Zaskakujące wyniki, ale i update mnie zaskoczył :)

Wesołego jajka i smacznego Allejuja

Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. 

@virus4: rozważę twoją propozycję :)

To załatw jakąś ciepłą posadkę.

LuckySpamer: Ja tam na PR2, PR1, PR1 i PR4 dużo bym nie zarobił. Poczekam do następnej aktualizacji. :)

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności