Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

Greguk strona główna katalogu może i mieć PR2-5 ale podstrona z wpisem to często PR 0 lub n/a. Jakby link miał ze stron głównych tych katalogów to PR miałbyś jak marzenie. Poza tym po co ci PR jak sam mówisz że większość fraz masz w TOP10? Walczymy przecież o pozycje, a nie zielony pasek.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bardzo ciekawy update - miałem zapleczówkę, praktycznie nielinkowana - usunąłem ją parę miesięcy temu (nie istnieje) - sprawdzam teraz pr tego adresu - PR4... O.o

ps. ta strona ma kilkadziesiąt linków wg. ahrefs. Oczywiście wartościowe strony z kilkudziesięcioma tysiącami linków stoją w miejscu z pr 2-3 :>

Żadna nowość:) Mam kilka stron z dobrymi linkami i brak skoków PR. Zaś domeny, które są stare lub nowe już od roku trzymają PR 4. Na PR już uwagi nie zwracam, ale z ciekawości sprawdzam, ponieważ zdarzają się interesujące kwiatki;)

• 1 miesiąc temu...

Zauważyłem ostatnio coś bardzo dziwnego mianowicie 3 moje strony zyskały PR ale było to rozłożone w czasie tj. pierwsza strona zyskała PR 2 tygodnie temu ,a następne ok 3 dni temu. To normalne że Page Rank jest przez Google aktualizowane dla każdej strony oddzielnie? ponieważ z tego co czytałem to aktualizacja PR następuje co jakiś czas dla wszystkich stron zbiorowo.

Niekoniecznie, Update PR, trwa cały czas, ja obserwuje ponad 2k domen, i widzę małe ale ciągłe zmiany.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności