Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

że ten PR to sobie można w buty wsadzić

u mnie przy wzroście PR z na do 4 dwie frazy skoczyły z top 40 na top 20 więc nie wiem czy PR nie ma znaczenia. Co do strony to odpuściłem w sierpniu bo wordpress zwalony i nie mam czasu przeinstalować ale teraz się skuszę .

@unnamed jak to przy UPDATE komuś wpadło innemu wypadło norma

Jednak ja bym nad tym za wiele się nie zastanawiał :)

Jakby nie patrzeć twoja strona z PR 4 jest nadal poniżej TOP10, a w TOP1 jest, np. strona z PR = N/A ;-) (tak jak moje przez wiele miesięcy przed wejściem tegoż tu update PR)

W sumie tyle można na ten temat powiedzieć.

To gdzie dodajesz strony zależy od Ciebie i to czy PR daje coś czy też nie też samodzielnie musisz ocenić.

Pewnie w jakiejś kwestii jest to jeden z wielu parametrów na + jednak jeśli dodajesz swój link do strony to patrz (chyba) na wszystko, a nie tylko PR :)

ja nie celowałem z tą stroną w topy - udało mi się kupić domenkę bardzo Ciekawą ( firma na całym świecie ma taką samą a w jednym kraju zapomnieli ;) ) i była linkowana sitewide i z róznych miejscówek - bardzo chaotycznie i ręcznie. Wejść w top 10 pod frazy "motocykl +marka" ( bez modelu ) i "motocykle+marka" ( bez modelu) uważałem za glupotę bo stronka nie jest skończona/jest zaniedbana. Część w j.polskim, częśc w angielskim a wszystkie arty kopiowane :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności