Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

trudno stwierdzić no, dla jednych PR dużo znaczy, dla drugich niewiele, algorytmu nikt nie zna, chyba, że kiedyś jakiś pracownik wyciągnie go dla publiczności i udostępni na jakiejś stronie :] no a dwa, linkowałeś więcej z www czy bez www - bo to ma znaczenie dlaczego to ma wyższy, a to niższy PR

bardyt dobrze pamiętasz z www i bez www to dla Google zupelnie inne strony. Najlepiej to załatwić przez 301 lub ewentualnie w narzędziach dla wembasterow ale tego nie sprawdzalem czy dziala.

Lustra magazynowe - Firma "Szymkowiak" - lustra przemyslowe

sklep-nurkowy.png

tylko, że on raczej nie zrobi przekierowania bez dostępu, chyba że podepnie pod jakieś inne DNS domenę, jeszcze na jakimś serwerze z dostępem do FTP, choćby u mnie może, ale nie wiem czy się da podpiąć 2 razy tą sama domenę. W Google to chyba działa dobrze, tylko o ile pamiętam to tam trzeba była potwierdzić to jakimś plikiem, który należy wgrać na serwer, bo ostatnio zmieniałem sobie...

EDIT:

Jeżeli nie masz dostępu do FTP to masz własną domenę, czy to jakiś darmowy hosting?

jako że nie znam sie na robieniu stron, zrobiłem stronę na darmowym hostingu i darmową domeną bez dostępu do FTP, miało być łatwo, szybko i bez problemów, a jak narazie wszystko na odwrót. Czyli nie da rady nic zrobić z moją stroną bez dostępu do FTP, innego sposobu nie ma?

Też mam forum które od 2 lat ma cały czas pr=0 a wszystkie interesujące mnie frazy są w top 10 google. Sprzedawałem linki na tym forum jak miało pr=3 i jak myślę koś życzliwy załatwił sprawę i już nie sprzedaję bo nikt nie chce bo PR=0

Niestety ludzie wieżą w PR i nic tego nie zmieni na razie.

Katalog stron - PR4 30k BL

Lubisz czarny humor ?

Kobieca strona rozrywkowa

U mnie też nie najgorzej dwie świeże stronki mające ponad miesiąc jedna dostała PR1 a druga PR3 więc nie ma co narzekać coś mi się wydaje że google zrobiło wielu osobom prezent na święta :-)

Szafy przesuwne - nowoczesny wygląd - nietypowe wymiary i rozwiązania nie stanowią dla nas problemu!!!

Bramy i ogrodzenia Częstochowa

Bramy Bełchatów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności