Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja wlasnie zuwazylem to co ktos kilka postow wczesniej, ze oprocz PR to jakby site podskoczyl. Tak jakby wracali do tego starego pokazywania site'u, bo wartosci mam zblizone do tych przed przycieciem.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Po ostatnim update myśle że przyznają ten pr losowo...

Domena nad któą pracuje straciła 1pr a ta nad którą nic nierobie od lat nagle podskoczyła o 2pr.

I gdzie tu sprawiedliwość?

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

No trochę dziwne to było, dla strony, do której prowadzą od 2-3 tygodni 43 linki ma PR 1, dla domeny z PR 3 prowadzi 18k linków, druga ma 200 ponad i ma PR=1 a linkowana tak samo silnymi linkami co pierwsza, dziwne to rozdanie było, ale ważne, że site przynajmniej przywrócili ok

Trochę mnie śmieszy ten cały PR, bo zadbane 8 miesięczne forum dyskusyjne z całkiem unikalną treścią i 50k backlinkami otrzymało PR0, a autoblogi, które stawiałem ok. 30 minut po >PR2 :D

No cóż zrobić....

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności