Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Takie tematy powstają średnio co 2-3 miesiące i 90% odpowiedzi w nich to "u mnie żadnych zmian". Po co w ogóle takie zakładać?

Może dlatego, że ludzie szukają informacji?

A nie lepiej zrobić jeden temat i co jakiś czas go odświeżać, zamiast co 2 miechy zakładać podobny i robić bajzel?

W słowniku jest :)https://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2551526

Jak się nie ma czego czepić to czepimy się żeby się czepić i nabić kolejnego bezwartościowego posta

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Mi wszystko stoi.

Spokojnie, nie ekscytuj się tak, to tylko zmiana PR :)

I jak kolega wyżej napisał:

w większości dotyczy świeżynek, niedawno kupionych, albo wykupionych domen. - Przynajmniej u mnie ;)

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Może dlatego, że ludzie szukają informacji?

A nie lepiej zrobić jeden temat i co jakiś czas go odświeżać, zamiast co 2 miechy zakładać podobny i robić bajzel?

Hm, jeśli dobrze cię rozumiem, to zakładanie nowych tematów na forach dyskusyjnych powoduje bajzel na nich? :) Może powinieneś zwócić się z tym do aministracji?

p.s. powinieneś wiedzieć, że Komuna is dead;)

.

Hm, jeśli dobrze cię rozumiem, to zakładanie nowych tematów na forach dyskusyjnych powoduje bajzel na nich? :D Może powinieneś zwócić się z tym do aministracji?

Czytaj ze zrozumieniem, dobry człowieku...

Chodzi mi o niemal regularne zakładanie nowych tematów o tym samym, w tym wypadku - o update PR.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności