Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

Wydaje mi się że obecnie nie jest problemem dostać PR 1-2 więc Xann może ich mieć sporo:) Ja sam między 12-16 marca na WP na subdomenach utworzyłem mini strony z 10 artykułami i wszystkie z nich dostały jakiś PR. Dodałem je do 10-20 katalogów.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na 311 moich webmini ponad 290 ma PR n/a (nieklasyfikowany), a 21 webmini ma PR0, nie udało sie załapać PR>=1.

Nawet 500 BL im nie pomoglo, cuż czy to dlatego ze szablonu nie zmieniłem.... no bo stoją na 60 róźnych IP

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

Na 311 moich webmini ponad 290 ma PR n/a (nieklasyfikowany), a 21 webmini ma PR0, nie udało sie załapać PR>=1.

Nawet 500 BL im nie pomoglo, cuż czy to dlatego ze szablonu nie zmieniłem.... no bo stoją na 60 róźnych IP

Zdobądź kilka wartościowych linków i będziesz miał PR=1-2 lub więcej przy następnym update'cie ;) Kilka razy spotkałem się z tym że strona z PR=1 i około 200 BL (PR=0 i n/a) dawała PR=1.

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

Zdobądź kilka wartościowych linków i będziesz miał PR=1-2

Ja bym poradził napisz unikalną treść daj przyjazne linki podlinkuj wewnętrznie i będziesz miał PR3 ;] ja tak mam na stronie z BL4 i wszystkie linki z katalogów.

Nie wiem czy to normalne ale dzisiaj też chyba był update PR, bo ja na 8 moich subdomenach i 2 domenach zauważyłem znaczny wzrost PR ,a w dodatku na podstronach które miały PR0 dostało się po PR1 i PR2... u was podobnie?

co ciekawe to PR 0 zdobylo kilka domen .tk podlinkowanych nie wiecej niz 1linkiem

o niezbyt wyszukanych nazwach (rowniez z literowkami).

Czy to mozliwe ze za domene glowna II poziomu jest wyzszy PR? czy jednak jacys ludzie to linkowali co byloby conajmniej dziwne....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności