Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Całkiem możliwe, bo ostatnio site szaleje, ale jakoś zmian nie widzę.

Podobno od wczoraj, ale ja dopiero kilka godzin temu zauwazylem, podstrona skoczyla z PR0 na PR4 to roznice bylo widac.Na wielu stronach faktycznie bez zmian, ale to dobrze( w moim przypadku..) W kazdym razie zmiany zarowno dla podstron jak i dla stron glownych sa u mnie. Nie wiem czy to regionami leci bo w US duzo osob potwierdza ze od wczoraj sie ruszylo.

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

dwie nówki pr0 załapały ale starocie bez zmian jak na razie.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

To znowu jakaś drobna zmiana, a nie pełny update. W moim wypadku przedwczoraj kilka domenek odzyskało PRy jakie straciło na korekcie z przed około 3 tygodni.

Musieli jakiś nowych zatrudnić do przełączania wajch w googlu i się miotają.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Jaka sytuacja? Masz "strona-seo.pl" w nazwie użytkownika i nie wiesz podstaw na temat PR? nieźle...

PR możesz dostać nawet na drugi dzień o stworzenia wartościowej strony JEDNAK musisz otrzymać (najlepiej) kilka mocny linków który zostaną ZAINDEKSOWANE prze googleboty. Potem jeżeli Twoja strona jest faktycznie coś warta to otrzyma odpowiedni PR... strona-seo.pl.... :C

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności