Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

@mark zgodzę się z PageRank również ma znacznie duże przy systemach linkujących, przy zbieraniu punktów

jednak tutaj widzę głównie teksty w stylu "pr nie ma znaczenia". Zgadzam się, że na pozycję konkretnie pozycjonowanej frazy nie ma znaczenia.

i tyle w temacie, PR to fajny dodatek, bo możesz zobaczyć dla nowej stronki jak wskoczy 4 czy 5 że linki które zdobyłeś mają również PR, ale do samego "wbijania w serpy" nic nie daje. Przykład: dostajesz linka z PR7 z anchorem "zet76.pl" i po update dostajesz PR5, ale jak ma się to pozycjonowania słowa "forum turystyczne" ?

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zadziwię was ponieważ prowadzę bloga w którym są komentarze z follow linkami i w panelu po prawej wyświetla się ostatnie 10 komentarzy z linkami do stron użytkowników (o ile podali), i kiedy po update PR wzrósł z 1 do 5 to ruch się zwiększył o 735% (wg. GA) ,a ilość komentarzy ok 10 razy. I co nadal uważacie że PR nie ma wpływu na ilość odwiedzin i zarobki ?

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Zadziwię was ponieważ prowadzę bloga w którym są komentarze z follow linkami i w panelu po prawej wyświetla się ostatnie 10 komentarzy z linkami do stron użytkowników (o ile podali), i kiedy po update PR wzrósł z 1 do 5 to ruch się zwiększył o 735% ,a ilość komentarzy ok 10 razy. I co nadal uważacie że PR nie ma wpływu na ilość odwiedzin i zarobki ?

Podaj mi adres swojego bloga na pw, chętnie zostanę tam aktywnym komentującym :D

podobne_firmy_468x60.jpg

Zadziwię was ponieważ prowadzę bloga w którym są komentarze z follow linkami i w panelu po prawej wyświetla się ostatnie 10 komentarzy z linkami do stron użytkowników (o ile podali), i kiedy po update PR wzrósł z 1 do 5 to ruch się zwiększył o 735% (wg. GA) ,a ilość komentarzy ok 10 razy. I co nadal uważacie że PR nie ma wpływu na ilość odwiedzin i zarobki ?

Dokladnie w dniu updatu, czy moze wczesniej? A moze nie skokowo, a stopniowo? Sprawdzales czy ten dodatkowy ruch na pewno pochodzi z wyszukiwarke, a nie z innych zrodel?

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

@Wilk - po prostu prowadząc kilka katalogów stron zdobyłem listę ponad 12 000 e-mailów i na nie wysłałem info że jest taki blog i idzie zdobyć linki wartościowe ale wymagam dobrych komentarzy na poziomie i ksywa nie będzie anchorem ,a wiesz że informacja trafiła do najbardziej zainteresowanych zdobywaniem linków. I tydzień przed miałem 300 odwiedzin ,a tydzień po 2574 odwiedzin czyli ok 350 z hakiem na dzień. Teraz spadł PR na 4 i zmieniłem że linki na stronie głównej się nie wyświetlają ale i tak mam po 1000 - 1200 odwiedzin dziennie.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności