Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

mam stronkę, na której miesiąc przed oficjalnym updatem średni ruch z google wzrósł z 4 tys na 7 tys. uv dziennie. Byłem pewien, że był to dzień, w którym pr zmienił się z 4 na 5 i , gdy za ok miesiąc google pokazało update okazało się, że rzeczywiście dostałem pr5.

"wysokie pr nic nie dają, ale tylko tym, którzy ich nie mają" :)

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mam stronę PR5 z ruchem 300 uu m-c, drugą PR5 z ruchem 300 tysięcy m-c, trzecią PR5 z ruchem 40 tysięcy m-c. i ? :) nie widzę jakiejś logiki w tym co piszecie

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Następujący użytkownik dziękuje za ten przydatny post:

Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler, Fler

:);)

Tak wracając do tematu głównego w tym wątku to dodam, że coś dziwnego się dzieje w te wakacje z updatem. Niby powinien być ze względu na czas, ale go nie było, ale..... coś się dzieje i nie wierzę, że tylko u mnie.

W zeszłym tygodniu odfiltrowało mi dwie domeny i dostały jednocześnie PR z wyzerowanego od dwóch lat. Teraz - dziś kolejna domena, dostała PR2 jaki od dwóch lat miała wyzerowany (tutaj nie było filtra na frazy).

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Żadnej korekty nie było. Ostatni update był w marcu.

A to co było w lipcu to zbieg okoliczności, że kilku osobom wyzerowało PR w jednym czasie, co zdarza się na bieżąco.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Update nie było - były korekty. U mnie PR stoi na jednej domenie od 1,5 roku choć linków przybywa. Ale tak jak kolega wyżej napisał - coś się święci. Jeden mój serwis wyszedł z filtra po roku, drugi notuje duże skoki na trudne frazy z google i o dziwo nie jest to czkawka bo pozycje idą w górę - stoją 1-2 tygodnie i znowu w górę. Dzięki temu w ciągu dwóch miesięcy, serwis na najważniejszą frazę podskoczył z 350 miejsca do TOP10. I jest super choć fajnie byłoby zobaczyć więcej zielonego w pasku PR xD

@Wilk - po prostu prowadząc kilka katalogów stron zdobyłem listę ponad 12 000 e-mailów i na nie wysłałem info że jest taki blog i idzie zdobyć linki wartościowe ale wymagam dobrych komentarzy na poziomie i ksywa nie będzie anchorem ,a wiesz że informacja trafiła do najbardziej zainteresowanych zdobywaniem linków.

Jaką miales tematyke, ze udalo ci sie zdobyc dopasowana tematycznie grupe odbiorcow e-maili, ktorzy nie tylko zgodzili sie na wysylanie im mailingow, ale tez na przekazywanie ich danych osobom trzecim? Bo cos tu krecisz.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności