Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Zmienil sie PR ale dotyczy to raczej domen ktore jakis czas temu wygasly i zostaly ponownie zarejestrowane

Mogę jedynie dodać że na mojej nowej domenie katalogu koło 1 lutego już wskoczyło PR 0. :)

Może Google teraz na bieżąco będzie robił update...?

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

@dudi64

Ostatnio dodałem parę nowych stron do Webmaster tools, Google wskazuje, że dana strona jest zaindeksowana, ale w serpach nic nie widać. Tak jest z większością dodanych witryn. Przeważnie każdy serwis jest już zaindeksowany w następny dzień, przynajmniej częściowo. Dzieje się tak może przez różne DC, a być może na żadnym wyniki stron nie są zwracane. W Twoim przypadku może być podobnie i stawiam, że Twój serwis już niedługo będzie w indeksie.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Czytaj ze zrozumieniem, dobry człowieku...

Chodzi mi o niemal regularne zakładanie nowych tematów o tym samym, w tym wypadku - o update PR.

Rozumiem o czym piszesz i nadal uważam, że nie ma w tym nic złego lub szkodliwego dla tego forum.

.

Jeśli monitorujecie PR tylko stron głównych to faktycznie ciężko było coś zauważyć, ale sprawa ma się inaczej jeśli monitorujecie również podstrony, tam update był pokaźny. Prawie na wszystkich stronach gdzie PR miałem wyłącznie na głównej, a podstrony były bez PR, po update mam wszędzie ładnie obsadzony PR na podstronach. Nie wiem jak u was, ale ja 100% linków nie trzymam na głównej, zdecydowana większość jest na podstronach, więc tym bardziej cieszy mnie ten update :hi:

Ja również nie rozumiem posta Kukisa.

Może i większość "pozycjonerów" traktuje PR jako coś niezbędnego, aby więcej zarabiać, mieć łatwiej, więcej pkt...

Dla mnie natomiast PR to wyznacznik jakości mojej pracy i siły serwisu. W żaden sposób nie wiąże PR z systemami wymiany linków, niestety :)

i SMYS ma rację, że update był głównie na podstronach. Również sprawdzałem i aż mnie zatkało.

Co nie zmienia fakty, że domenkom z wiekiem i po przejściach też się dostało B)

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności