Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mozliwe, ze PageRank juz NIGDY nie bedzie aktualizowany (lub kolejna aktualizacja bedzie ostatnia). Wlascicielem praw do wykorzystywania PageRank TM jest Uniwersytet Stanforda, ktory uzyczyl prawo wyszukiwarce, jednak umowa ta wkrotce wygasa i Google nie bedzie mial prawa korzystac z PageRanku!

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Czy mieliście już taką sytuację?

Dzisiaj dostałem maile od googla że moje blogi na blogspocie zostały uznane jako spam i są już nieaktywne.Kilka blogów ,dokładnie 3 z PR3 z własnymi wpisami ,kilka z Dc ale takie niecałkiem Dc ( poprzestawiane akapity , zmiany układu itp. ) .

Cała seria .razem 14

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

fahofiec: a możesz dać jakiś adres na potwierdzenie Twoich słów, bo z chęcią bym poczytał?

Bo stąd nic takiego nie wynika:

"PageRank – metoda nadawania indeksowanym stronom internetowym określonej wartości liczbowej, oznaczającej jej jakość.

Algorytm PageRank jest wykorzystywany przez popularną wyszukiwarkę internetową Google. Został opracowany przez założycieli firmy Google Larry'ego Page'a i Sergeya Brina podczas ich studiów na Uniwersytecie Stanforda w 1998 roku. "

..i nastąpi krach

Raczej koniec świata.

Dzisiaj dostałem maile od googla że moje blogi na blogspocie zostały uznane jako spam i są już nieaktywne

Tak mieliśmy - bywało i tak. Chociaż wielu tutaj i tak CI powie, że to niemożliwe....

Identycznie miałem z wordpress.com

Mb

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Rozumiem tych kilka naprawdę spamowych ( choć nie do końca ). Ale kilka było opartych na unikalnych tekstach.Góra 3 linki w brogrolu.Co tydzień dodawane arty i wszystkie PR3.Jakieś poważne ruchy googla?

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

Tu sobie sprawdź: www.kiedy-bedzie-update-pr.pl/pyta-deha21-z-pio.html

:D

Dałem sie nabrać :) nawet odswiezyłem jak sie nie chcialo zaladowac a dopiero potem przeczytalem adres, dobre! :)

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Średnio Google aktualizuje PR-ki stron co 3 miesiące. W tym roku nawet udaje mu się dokładnie dotrzymywać terminu, zgodnie z czym kolejny Update czeka nas 1 października 2010:)

No pewnie że w lipcu był PR Update, 1 lipca dokładnie:) Być może częściowy i nie dotyczył wszystkich stron, ale być był:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności