Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&...=pr+update+2010

Last PageRank (PR) Update 31 December 2009

First 2010 PageRank (PR) Update 31 March – 3 April 2010

Second 2010 PageRank (PR) Update 30 June – 7 July 2010

Third 2010 PageRank (PR) Update 31 September – 7 October 2010

Fourth 2010 PageRank (PR) Update 31 December – 2 January 2011

:D

nihil fit sine causa

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
...o co kaman? :)

to murzyński slang:)

u mnie wszystko stoi na swoim miejscu, tam gdzie ma być i niech tak zostanie:D

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

proponuję zmianę tytułu tematu na "Muszę popłakać, że nie mam aktualizacji pageranku"

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

jako student ang. zainteresowałem się tą konstrukcją, czy autor może wyjaśnić o co kaman? :)

u mnie też bez zmian na stronkach.

https://david-crystal.blogspot.com/2010/07/...ime-no-see.html

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

Słuchacie nie uwierzycie co za numer :)Mailem na jednym z hostingów konto najtańsze, chciałem tam postawić jakies zaplecze, pisałem teksty a tym czasie dałem tam webmini i dopaliłem 600 punktów e-weba.I nic więcej,przysięgam.Domena miała site:0 wiec punkty nie generowała.Dzisiaj paczę PR3 :).Sprawdzam autentycznie PR3 site:O BL: ok 200.I jak to jest? bo ja nic nie rozumiem .

Domena to subdomena na domenie hostingu.Wszystkie linki to 100% SWl sprawdzałem.

Chyba przedwczesna radość

jaka radość?Jak postawie płatny katalog to może trocha nabije SMSow,ale jak nie to co mi tego PR?

Tu nie chodzi o radość a o niezrozumiale działanie Googla.Zastanawiam sie czym to jest spowodowanie,nowa subdomena na domenie hostingu + 200 linków z SWL.I jak ten algorytm rozdaje PR,bo zabijcie mnie nie rozumiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności