Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak dla mnie to kolejny "mini update", bardziej podchodzący pod korektę niż coś bardziej konkretnego. Ostatnie większe uderzenie po zielonym pasku odnotowałem w kwietniu, później jakieś podrygi w ilościach śladowych, teraz w zasadzie zero zmian. Próbka blisko 150 domen, i pozycjonowane i zaplecza, różnie linkowane, więc coś dziać się powinno.

Być może rzeczywiście G nie robi już masowych update'ów... ehh, wróżenie z fusów, jak cały ten wątek :D

Nie ma to jak skuteczna pozycjonowanie od  mediapremium.pl ?

Sprawdzam sobie w e-webie świeżo postawione katalogi i co widzę: webmini z garścią linków z gotlinka a PR 3. Mam nadzieję że to jakaś czkawka bo chyba zwątpię :/

Edit:

i wszystko jasne komenda info:adres strony zwraca fake PR. Niczego z katalogiem nie robiłem postawiłem go dosłownie 5 dni temu. Ktoś potrafi to wyjaśnić?

Sprawdzam sobie w e-webie świeżo postawione katalogi i co widzę: webmini z garścią linków z gotlinka a PR 3. Mam nadzieję że to jakaś czkawka bo chyba zwątpię :/

Edit:

i wszystko jasne komenda info:adres strony zwraca fake PR. Niczego z katalogiem nie robiłem postawiłem go dosłownie 5 dni temu. Ktoś potrafi to wyjaśnić?

u mnie była ta sama sytuacja,zobacz wyżej

Powiedziałbym, że bardziej zżeranie sajtów, niż ich wolniejsze indeksowanie. Wiele straciło i nadal traci site. Nawet te forum ma mniej zaindeksowanych podstron, niż powinno mieć. A tym 'update' to chyba falstart, gdyż na żadnej swojej domenie nie widzę zmian..

będzie jazda na całego.. chyba rozpoczyna się walka ze spamem... strony z unikną treścią zostają i się indeksują ale wolno ( przykład 10 moich stron - świeże ) natomiast strony dynamiczne z treścią lekko spamującą przez użytkowników spadek site o 60-70 % ( moje obserwacje )

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Czyli google sam sobie strzela samobója, gdyż strony mające moduł automatycznego tłumaczenia przy pomocy "google translator" na kilkadziesiąt języków indeksują się dobrze. I to ma być walka ze spamem? :)

PS: w moim przypadku nie widzę różnicy indeksowania stron z całą unikalną i częściowo unikalną treścią

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności