Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
rok temu chyba na 8 dostalem pr 4 - ale to kulfik pisal a on ma srednio zna tych z google

sluchaj chciales 8 domen miec podniesionych, to zalatwilem 8 :) a ze tylko na 4... i tak sie musialem targowac bo chcieli dac tylko na 6 sztukach, ale czego dobra flacha nie zalatwi ...

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

proszę was nie żartujcie że ma wtyki w google i mu ustawiają pozycje przeciesz każdy by im zapłacił np 500 zł i ta, ta, ta fraza na tą i tą pozycje nie wieże w to nie czytałem całego testu na frazę pozycjonowanie ale musi być na to wytłumaczenie normalnie zbierał linki jak każdy tylko zablokował robota yahoo i nie widać backlinków https://www.se2007.pl/robots.txt

proszę was nie żartujcie że ma wtyki w google i mu ustawiają pozycje przeciesz każdy by im zapłacił np 500 zł i ta, ta, ta fraza na tą i tą pozycje nie wieże w to nie czytałem całego testu na frazę pozycjonowanie ale musi być na to wytłumaczenie normalnie zbierał linki jak każdy tylko zablokował robota yahoo i nie widać backlinków https://www.se2007.pl/robots.txt

no i z PR 0 jest w TOP3 na jednej z najtrudniejszych fraz???

on przecież jest sąsiadem Guglarza... resztę sobie dopowiedz...

dymna.jpg

To skoro jest pr update to może mi jeszcze na dwóch domenkach wskoczy pr, jedno forum a drugie typowy śmieć z unikalną lecz bezwartościową treścią.

W xxxxxxxx, zdajemy sobie sprawę, jak wykorzystać magnetycznie. Co tak naprawdę oznacza dla productize 8220;dynamicznie& Stosujemy przysłow przeczytał ten list i powiedział:

-To pewnie ten blahblabhlabh ze swoim bratem fujblehyc. Niech ja ich tylko dorwę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności