Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ale wrocmy do tematu bo zaraz wpadnie irek a nie trzymamy sie tematu

ooojjj posprząta ...

i nakrzyczy jeszcze...

ale trzeba mu powiedzieć, że przecież pijemy zdrowie Zgreda dzisiaj :)

ale OK: kosz, bo przecież powiedzieliśmy za dużo ;)

dymna.jpg

ja nie mam ale wystarczy znac IT - dlatego jestem nizej

-----------------------

ale wrocmy do tematu bo zaraz wpadnie irek a nie trzymamy sie tematu

a może on jest wyżej bo ty niżej? ha ha ha?lub można powiedzieć tak i jest wyżej, bo ty cały czas byleś tam gdzie byleś??>

Ale fiskas będzie mieć roboty,a co Zgred płaci mi się bawimy :)

Murzyn_Zubrzyca, mój wujek pracuje w Google. Dał mi junior admina i ustawiam swoje strony na dowolnych pozycjach. :)

Kukis nie mam wujka w Google, ale też tak miałem, bo kiedyś Google sie pomylił i po zalogowaniu miałem przy każdych wynikach krzyżyk i sobie usuwałem stronki, które mi nie pasiły, zostawiałem tylko swoje, taki fajny dymek po reszcie zostawał (pyk i nie ma stronki), niezły czad, wykosiłem pół miasta:D

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności