Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma, ale ten dymek dawał mi dużo satysfakcji:D (teraz są gwiazdki jeżeli strona jest w ulubionych)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

u mnie od kilku miesięcy ani widu ani słychu o PR na żadnej ze stron ( chyba wujek G mnie nie lubi :) )

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

A co jeśli nie będzie już update page rank? Jeśli PR odchodzi w zapomnienie?

W sumie - jeśli dobrze liczę - to od ponad pół roku nie było porządnego updatu.

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

A co jeśli nie będzie już update page rank? Jeśli PR odchodzi w zapomnienie?

To przestaniecie pisać posty o tym czy jest czy nie ma update PR / kiedy będzie update i na sam koniec nie będzie biadolenia że update był nie sprawiedliwy - czyli reasumując będzie cisza

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności