Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
w pewnym sensie pozycjonowanie = spamowanie ;)

Pozycjonowanie przez swl, katalogowanie, kupno linkow i linkowanie na zapleczu to moze i śmiecenie internetu ale nie spamowanie.

Wysylanie 100k postow na normalne fora dyskusyjne to nic innego jak spamowanie. No ale jak widac to jest przyszlosc pozycjonowania.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Ktos to potrafi wytlumaczyc ?

Dwie różne domeny, dwa różne PRy - co w tym dziwnego ? Sugeruję uporządkować - zrobić 301 na tę jedną, wybraną.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

U mnie katalog z PR0 na PR3. Pytanie, czy to się utrzyma?

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

A u mnie strona linkowana od marca z ciekawą treścią (historia) ma już 9K BL i page rank nadal 0. A reszta stron też nie zyskała ani nie straciła PR.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności