Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

Mario ironizujesz??? Czy poważnie mówisz? Chyba nie masz na myśli "czekania aż ludzie zaczną linkować" np. do sklepu internetowego !!!, ale ogólnie rzecz biorąc to coś w tym jest, tylko jak to ugryźć.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam podobny przypadek z tym zatrzymaniem strony na jakieś pozycji. Choć u mnie po 2 tyg, od dodawania linków, skoczyły frazy i to po kilka oczek w pierwszej 10.

Na moje wygląda jakby Google upewniało się co do linków, albo robiło kumulację co jakiś czas.

A PR bez zmian

Cognitive-it.pl - usługi SEO i SEM.

Cognitive-it.org - do poczytania blog o SEO i Adwords.

Trochę mnie pocieszyliście, że Wam też stoi !!!

Bo już myślałem, że coś przekombinowałem. Jednak klienta to nie obchodzi i marudzić zaczyna

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Też się pocieszam, że nie jestem sam. Może powodem "zamrożonych pozycji" są długotrwałe mrozy, które ostatnio nas dopadły. Dzisiaj ewidentna odwilż więc może jutro się coś ruszy :). Tak poważnie to na niszowe frazy widzę Title i Description mojej strony sprzed ponad miesiąca, mimo tego, że ta sama strona na inne frazy pokazuje aktualny stan Title i Desc... Tam też wyniki najbardziej "przymarzły" :D Frazy bardziej oblegane pokazują stale aktualne wyniki i pozycje tam też ulegają częstszej zmianie.

Trochę mnie pocieszyliście, że Wam też stoi
- tezeusz... to że stoi to wcale nie jest takie złe. W niektórych kwestiach powinieneś się raczej cieszyć. :)

widzę Title i Description mojej strony sprzed ponad miesiąca, mimo tego, że ta sama strona na inne frazy pokazuje aktualny stan Title i Desc...

Też tak miałem podobnie w jednym przypadku - najpierw zaktualizowało title w serpach potem wróciło do starego mimo, że w cache była nowa wersja, potem z kolei wróciło do starego cache i po jakimś czasie dopiero z powrotem do nowego.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Ostatnio aktualizacja title na mocno podlinkowanej i codziennie odwiedzanej stronie przez Googlebot-a trwała u mnie 2 tygodnie. Pozycje rosną, ale z tego co widzę to skokowo, mocne linkowanieeeeeeeee 2 - 4 tygodnie nic, a potem z 12 na 8 lub z 5 na 1, z 100 na 40 :) zależy co gdzie i jak, ale skokowo.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

No kto wie .- Ktoś gdzieś pisał Nie wiem czy to nie ty AdamAGP# o różnicy wyników w czasie w SERP , ( rano na 1 wieczorem na 40 ) Myślał ktoś może że Google testuje jakość wyników na podstawie statystyk poszukiwanych słów ? i podsuwa strony które spełniają odpowiednie warunki czyli np zakupy do firm np papieru robi się do 16 więc na jakieś tam keywordy strona do 16 pojawia się wysoko po to aby użytkownik znalazł ta stronę ... Tak offtopowo i teoriospiskowo

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

No kto wie .- Ktoś gdzieś pisał Nie wiem czy to nie ty AdamAGP# o różnicy wyników w czasie w SERP , ( rano na 1 wieczorem na 40 ) Myślał ktoś może że Google testuje jakość wyników na podstawie statystyk poszukiwanych słów ? i podsuwa strony które spełniają odpowiednie warunki czyli np zakupy do firm np papieru robi się do 16 więc na jakieś tam keywordy strona do 16 pojawia się wysoko po to aby użytkownik znalazł ta stronę ... Tak offtopowo i teoriospiskowo

Ja tak mam często że strona np. w nocy jest wyżej lub w ciągu dnia do południa. Poza tym zaobserwowałem że na innych kompach (u znajomych) na daną frazę strona pojawia się niekiedy na no.1 a niekiedy jest poza 10. Więc myślę że jest coś na rzeczy z tymi statystykami G.

Wszystko Wam stoi.... - co za tablety łykacie??? Witaminę G?? :D

PR - brak zmian.

SERPY - zero zmian.

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności