Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
U mnie parotygodiowa domena z 50 linkami wskoczyla na 0 z n/a , jej posdtrony takze. Wszdzie duzo unikalnego tekstu.

To akurat nic nowego. Strony PR z N/A na 0 mają od dłuższego czasu aktualizowane na bieżąco.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

U mnie stare witryny PR bez zmian. Te co miały PR1, wciąż go mają. Mimo że jedna w 100% unkiatowa, sporo mocnych linków kompletnie nie poszła w górę, z kolei inna zapuszczone zapleczówka także bez zmian :P Lekka paranoja.

Wszystkie witryn z n/a na których były wartościowe w pełni unikatowe i pomocne treści bez spamu, linkowane min. SeoKatalogami podostawaly Pr=0. Ekstra ;)

www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu.

Właśnie się tak dziwiłem co niektórym, że niby są zmiany, komuś skoczyło z pr0 do pr3, ale to chyba dlatego, że "domena z odzysku".

Na wielu stronach z PR>0 nie zauważyłem, żadnych zmian.

Nastawcie się lepiej na dzień po sylwestrze, będzie page rank update, a tak to dokładnie weryfikujcie dane.

Niepotrzebnie siejecie panikę wśród linkarzy PR i wchodzi, że serwery od sprawdzania na bieżąco PR leżą.

Wy się tu chwalicie czy żalicie bo nie kumam? Nie było jeszcze updatu więc nie ma co jeszcze ani narzekać ani się cieszyć.

Czy ty nie możesz zrozumieć ze klasyczny i znany od lat PR UPDATE juz prawdopodobnie nie istnieje.Google załatwia to małymi korektami czas od czasu,właśnie wczoraj była kolejna korekta, u mnie wczoraj ok 30% stron zmieniło PR.

Teraz kumasz?Jak masz 10 domen to możesz jeszcze trocha czekać na to.

I nie chodzi tu o chwalenie się czy żalenia się, chodzi o stwierdzenie faktu występowania zmian.

Jak powtarzalem wcześniej PR ma jakie kol wiek znaczenia wyłącznie w płatnych katalogach, bo są jeszcze "pozycjonery" który mierzą wartość katalogu zielonym paskiem i wysyłają chętnie Premium SMS.

MaxPan, ja CI mówię, że będzie jeszcze normalny update. To co było wczoraj to zwykłe odświeżenie rankingu. Jak ktoś ma domenę z odzysku, która była zaparkowana i przez to zabrało jej pr to wczoraj został jej zwrócony. Mam tez jedną domenkę z dropeda, która wczoraj odzyskała pr4. Na prawdziwy update widać trzeba jeszcze poczekać tylko nie mam pojęcia ile. Nie będę Ci tu udowadniał jakie znaczenie dla wejść i zarobków ma wielkość pr, ale wierz mi z mojej codziennej praktyki, że ma. Ja czekam na update z utęsknieniem. Rzeczywiście dla pozycjonerów pr nie ma znaczenia jednak ja na szczęście do tego grona się nie zaliczam.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Heh coś nierównomierna ta aktualizacja... u mnie na 4 domenach bez zmian.

Dawniej było tak że od razu był update G(ówna) a teraz trwa i trwa, strony są aktualizowane na bieżąco od bodajże połowy września(?). Myślę niedługo już będzie to normalne zachowanie i pr będzie aktualizowany cały czas, tak jak serpy. :)

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności