Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja akurat bardzo bym się cieszył, gdyby zaczęli robić update na bieżąco i może rzeczywiście takie coś planują skoro od ponad pół roku nie było jeszcze pełnego updatu.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

No ale co z tego, ze ktos kupi link z PR6 jak nie wiadomo kiedy bedzie mial update. To, ze bedzie robiony update na biezaco to nie znaczy, ze bedzie on np. co tydzien. Pewno bedzie tak jak dawniej srednio co 3-4mc dla kazdej strony z tymze ze wszystkie strony nie bede aktualizowane w ten sam dzien, a kazda stopniowo. Jak ktos kupi taki link i sie zalapie na update to i tak PR mu sie utrzyma z kilka miesiecy.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

No tak, teraz żadna z moich stron nie miała update od 6mies a postawiłem konkretnie pod zaplecze swl. a innym szczęśliwie przez ten sam okres PR się trzyma.

Nie mówię, że G niesprawiedliwie ocenia/aktualizuje PR bo jest to ich i mają nas gdzieś tylko o tym, że może nadszedł czas na reformę swli, żeby PR nie miał najwyższego priorytetu.

Co jeśli w ogóle nie zobaczymy już update tylko ten paseczek który teraz widzimy zostanie już na pamiątkę po historycznym PR?

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Witam!

U mnie zero zmian zarówno na stronach pozycjonowanych jak i na zapleczu.

Update PR na swoich stronach nie widziałem od kilku miesięcy :)

Jedynie korekty z PR2 lub PR3 na PR0 świeżo przechwyconych domen.

Przewozy autokarowe - serdecznie polecam.

"Fundamentalna zasada rządząca wszechświatem: przyczyny występują przed skutkami, nigdy odwrotnie" Stephen Hawking

No ale co z tego, ze ktos kupi link z PR6 jak nie wiadomo kiedy bedzie mial update. To, ze bedzie robiony update na biezaco to nie znaczy, ze bedzie on np. co tydzien. Pewno bedzie tak jak dawniej srednio co 3-4mc dla kazdej strony z tymze ze wszystkie strony nie bede aktualizowane w ten sam dzien, a kazda stopniowo. Jak ktos kupi taki link i sie zalapie na update to i tak PR mu sie utrzyma z kilka miesiecy.

Zgadzam się z Carnagge'im, tylko że nie kilka miesięcy lecz kilka godzin :)

Uważam że strona powinna zasłużyć na jakikolwiek PR, stażem i jakością. Być może teraz zaczyna się tak robić bo rok temu miałem proelpacka z PR4 a teraz pr2 a wielkiego śmietnika w katalogu nie mam ;)

Strony takie jak katalogi i jakieś inne beznadziejne parchy coraz częściej widzę że tracą pr.

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

Jakiś czas temu było gdzieś pojawiła się informacja lub wypowiedź, że webmasterzy przywiązują za dużą wagę do PR, dlatego też parametr ten nie będzie aktualizowany publicznie - tylko wewnętrznie i ma zniknąć z Toolbara Google. Poza tym o ile dobrze pamiętam PR nie jest własnością Google tylko Stanford University, na zasadzie wyłącznej, eksluzywnej licencji. W zamian Google przekazuje dużą kasę na rozwój uniwersytetu i z tego nie zamierza zrezygnować, więc z PR też nie zrezygnuje - lecz moim zdaniem będzie on tylko do wewnętrznych rankingów. Druga sprawa to, że nie ma updateu PR związane jest z wprowadzonymi zmianami. Najpierw muszą posprzątać po sobie, potem znowu będą roszady w styczniu, ale pasek raczej nie drgnie.

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Mozliwe, ze PR zostanie utajniony, bo tak jak mowi Robbieriviera Google nie jest wlascicielem algorytmu PR i wylacznosc na jego korzystanie konczy sie bodajze w 2011 roku. Mozliwe, ze Google teraz cos kombinuje i wprowadza wlasny algorytm PR.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

O północy pager rank w Google Toolbar przestał istnieć, albo się kroi update albo PR R.I.P. dla zwykłych zjadaczy chleba

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

O północy pager rank w Google Toolbar przestał istnieć, albo się kroi update albo PR R.I.P. dla zwykłych zjadaczy chleba

Jakieś dowody?

Ja mam w google toolbar na trzech kompach i dwóch przeglądarkach (IE, Firefox) "brak dostępnych informacji o pagerank" na wszystkich stronach m.in. onet, allegro, facebook, google; punkt 00.00 wycięte

SeoQuake pokazuje PR normalnie :)

zainstalowałem, wszędzie mam n/a, może to od DC zależy

https://img51.imageshack.us/i/oneth.jpg/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności