Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
SeoQuake pokazuje PR normalnie :D

zainstalowałem, wszędzie mam n/a, może to od DC zależy

https://img51.imageshack.us/i/oneth.jpg/

G wyzerowało onet :)

A tak na poważnie, to działa normalnie, przed chwilą sprawdzałem i jest PR 7.

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

Moze dostales bana na IP za zbyt czeste sprawdzanie PR i dlatego wszedzie Ci pokazywalo N/A - trzeba bylo sprawdzic jakims narzedziem online'owym.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Moze dostales bana na IP za zbyt czeste sprawdzanie PR i dlatego wszedzie Ci pokazywalo N/A - trzeba bylo sprawdzic jakims narzedziem online'owym.

Możliwe, sorry za zamieszanie:)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

• 2 tygodnie później...

A u mnie dzisiaj na podstronach podskoczył PR oraz odzyskała PR strona zbanowana... coś chyba się szykuje

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

@Trotyl ten kod mi błędnie pokazuje wszystkim stronom -1

<?
function HashURL($url)
{
$SEED = "Mining PageRank is AGAINST GOOGLE'S TERMS OF SERVICE. Yes, I'm talking to you, scammer.";
$Result = 0x01020345;

for ($i=0; $i<strlen($url); $i++)
{
	$Result ^= ord($SEED{$i%strlen($SEED)}) ^ ord($url{$i});
	$Result = (($Result >> 23) & 0x1FF) | $Result << 9;
}

return sprintf("8%x", $Result);
}

function getPageRank($url){
$pagerank = -1;
{
	$data = file_get_contents('https://www.google.com/search?client=navclient-auto&features=Rank:&q=info:'.$url.'&ch='.HashURL($url));
	$pos = strpos($data, "Rank_");
	if($pos === false){
	}else
	  $pagerank = substr($data, $pos + 9);
	  }
return $pagerank;
}

echo getPageRank('onet.pl');
?>

nihil fit sine causa

@deluge ,a tak prawdę mówiąc to jakie znaczenie miał toolbar page rank? przecież ten zielony pasek to tylko prestiż i nic więcej.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

@deluge ,a tak prawdę mówiąc to jakie znaczenie miał toolbar page rank? przecież ten zielony pasek to tylko prestiż i nic więcej.

No jezeli dla Ciebie prestiz sie tak malo liczy to wszystko chyba jasne

Ja posiadajac kilka domen z PR7 mam inne zdanie i wcale nie narzekam w tym temacie.

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności