Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Według mnie to tylko w kwietniu coś było, a te korekty to jedynie zerowanie PR za spam, swl itp

czemu u mnie 2 domeny z PR0 dostało PR3, jedna PR1 z PR0, i 90 % z PRn/a na PR0)jeżeli mówisz ze było zerowanie? Zerowanie odwrotnie ?Cuda? :)

To byli korekty a korekty byli i w jedną i drugą stronę.

Dużo macie domen czy wnioskujecie po 10 szt?

U mnie przynajmniej kilka zarejestrowanych po kwietniu wskoczyło na PR=0 :).

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

czemu u mnie 2 domeny z PR0 dostało PR3, jedna PR1 z PR0, i 90 % z PRn/a na PR0)jeżeli mówisz ze było zerowanie? Zerowanie odwrotnie ?Cuda? biggrin.gif

Pewnie coś przeoczyłeś.

PRn na PR0 odbywa się często bez aktualizacji. Pewnie to zauważyłeś, a jak nie to Ci teraz o tym mówie :)

Jak zerowane odwrotnie? Czytaj ze zrozumieniem.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• 2 tygodnie później...

U mnie również od kwietnia bez zmian, chyba że był update i pozostałem z tym samym PR.

Banki korepetycji w Twoim mieście:

- korepetycje wroclaw matematyka,

- poznan korepetycje angielski,

- korepetycje matematyka warszawa

- korepetycje Kraków

Tylko aktualne ogłoszenia z każdej dzielnicy. Zaznacz przedmiot i kliknij dalej, to proste!

czemu u mnie 2 domeny z PR0 dostało PR3, jedna PR1 z PR0, i 90 % z PRn/a na PR0)jeżeli mówisz ze było zerowanie? Zerowanie odwrotnie ?Cuda? biggrin.gif

Pewnie coś przeoczyłeś.

PRn na PR0 odbywa się często bez aktualizacji. Pewnie to zauważyłeś, a jak nie to Ci teraz o tym mówie :(

Jak zerowane odwrotnie? Czytaj ze zrozumieniem.

ja widzę nie rozumiesz o co mi chodzi, jeżeli domena z PR0 dostała PR 3 to nie jest zerowanie, ja osobiście mam takie domeny które mieli takie "zerowanie" w sierpniu i październiku.

Temat bezsensowny bo próbka na 10 domenach nic nie daje.Mam swoje zdanie a ono takie: PR update w takim wyglądzie w jakim było wcześniej już prawdopodobnie nie istnieje, Google ma nowy schemat. Calkiem niedawno Zgred dostał prezent na urodzimy PR6 na katalogu, to tez cuda?

Skończcie z tym PR ostatnio mam TOP1 gdzie wszystkie domeny w TOP10 PR1+ moja PR0 i już 30 dni na top 1. W serpach PR niema żadnego znaczenia, a reszta mnie nie interesuje bo zielony pasek mnie nie podnieca.

Jeżeli nie wiesz to powiem, Google nie jest właścicielem algorytmu PR i wszytko na to wskazuje chce jego zastąpić swoim rozwiązaniem.

coś mi się wydaje, że jak nie będzie updatu na początku stycznia to znaczy, że już chyba nigdy nie będzie

Spoko, spoko, jeszcze słoneczko zaświeci.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Jak jest update to w tym wątku sie gotuje, to co miałeś to normalna rzecz i nie trzeba do tego update PR :blink:

Ktoś tu pisał, że już raczej nie będzie takiego update jak kiedyś (kilka dni i masowe zmiany co 3-4 miesiące), że teraz dzieje się to w czasie rzeczywistym na bierząco, albo co jakiś czas, ale nie wszystkim, a częsci dziś, części jutro. I w sumie kazdy może w kazdej chwili mieć zmiany na pasku. Z tego co widzę, to na stronach "starych", są takie korekty faktycznie robione, tu cos podskoczy, tu cos spadnie, ale czemu na nówkach jest zmiana z n/a na PR0 i wyżej nie wskakuje - przynajmniej nie zauwazyłem. Ktos zauwazył zmiany PR na nówkach, ale takich totalnych, czyli bez historii, rejestracja 1 raz?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności