Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kilka sztuk na razie (mam nadzieje, że na razie, i ruszy to na poważnie po całości):

- nowe domeny bez historii,

- rejestrowane 2-15 miesięcy temu,

- wzrosty z N/A i PR=0 na PR=1-3.

Kilka nieistotnych spadków, ale to niewiele mówi, bo wyzerowania PR zdarzają się między update'ami.

Dobrze, że cokolwiek się dzieje po prostu.

I z pewnością się coś dzieje, bo na próbce kilkuset domen, za każdym razem, gdy ten wątek ożywał, nie odnotowywałem żadnych wzrostów, jedynie spadki i odbudowanie PR przeliczonych odzyskanych domen.

Potwierdzam raz jeszcze: są wzrosty na nowych "czystych" domenach, na razie w małym zakresie - dotyczą około 2% domen w mojej próbce.

UPDATE:

Po dokładnej analizie okazało się ze dla samych świeżynek wzrostów nie ma, domeny z dłuższa historią które 2 updety temu miały Pr=3, potem PR=1, powróciły jedynie do starego PR=3

Nowych zmian nie widać, wiec należy to potraktować jednak jedynie jako korektę

Domeny nowe rejestrowane w ciągu ostatnich miesięcy z N/A na 0,

domeny przechwycone (z historią) z PR 3 lub 4 na PR 1,

domeny kilkuletnie PR bez zmian.

Pozdrawiam

Przewozy autokarowe - serdecznie polecam.

"Fundamentalna zasada rządząca wszechświatem: przyczyny występują przed skutkami, nigdy odwrotnie" Stephen Hawking

Z n/a na 0 to mi od kwietnia wskakiwało po 2-4 tyg od zarejestrowania i podlinkowania nowej domeny więc w ogóle to z żadnym update ani nawet korektą raczej nie ma.

Co do zmiany PR to nie stwierdzono w moim przypadku...

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności