Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A powyżej słowa napisane to święta prawda - u mnie na 51 stron - nie ma żadnego ruchu. Chyba, że gugiel ma listę szczęśliwców? No i nie wszyscy na nią się załapali.

U mnie też żadnych zmian nie zaobserwowałem. Co ciekawe jak był poprzedni rzekomy update w tym wątku, sprawdziłem jedną domenę w sequake i z pr0 zrobił jej się pr4, ale po kilku dniach wrócił pr0 i jest do dziś.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Dokładnie to samo zauważyłem. Od pewnego okresu wygasłe domeny nie mają żadnego PR, rzadko, naprawdę rzadko kiedy się zdarzy by taki PR miały.

Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie.

W sumie to byłoby dosyć śmieszne: żeby utrzymać się wysoko trzeba by było napisać więcej pozytywnych komentarzy niż konkurencja negatywnych :) Potem w ogłoszenia na PiO byłyby same propozycje typu napiszę pozytywne/negatywne komentarze;)

@ Włóczykij

Gdzie tam jest mowa o końcu PR? W tym drugim tekście to nawet nie pojawiło się chyba słowo Pagerank.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności