Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
dzisiaj jedna stara stronka (ok2 lata) z pr2 na pr4

nic już nie kumam......

Ja mam lepsze: jedna strona z PR2 na PR0, a na frazach TOP1 do TOP3 wszystko wskoczyło ;)

Co jakoby potwierdza, że PR nie ma wpływu na pozycję strony.

Powiem szczerze, że ciężko w PR doszukać się jakiejś logiki :D

Wszystko na to wskazuje, że nie ma co liczyć już na jakieś globalne updaty PRów w jednej chwili. Raczej jeśli ten wskaźnik zostanie to będzie aktualizowany nonstop na bieżąco.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Myślę, ze Alexa już ma znaczenie większe, aniżeli PR. PR to tylko zielony pasek, AL ruch.

No hmm z PR można robić $ na linkach, a AR pokazuje poziom ruchu, z którego też robi się $.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

W moim przypadku (i nie tylko) Alexa bzdury pokazuje. Oni bazują na swoim toolbarze który w pl ma może promil internautów.

I dlatego jeśli zależy Ci na tym wskaźniku to łatwo można wykorzystać fakt, iż w PL tylko "promil" internautów korzysta z ich toolbara; instalujesz toolbar u wszystkich znajomych, na wszystkich komputerach w firmie itd. i prosisz ich żeby raz dziennie weszli na Twoją stronę / strony. Wzrost pozycji gwarantowany :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności