Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

graficznie. Był zwykły prostokąt z zielonym paskiem. Teraz jest minimalny efekt 3D i jest szerszy. Drobna zmiana, ale jednak

Juz w październiku 2010 była zmiana paska w toolbarze na ten okrągłymi rogami i "efekt 3d", tylko trzeba go aktualizować ;)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mi na jednej stronie PR skoczyło na 2 na 3, a na drugiej stronie żadnych zmian (dalej PR3 - ale prawidłowo, nie linkowałem od pewnego czasu w ogóle).

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Witajcie.

Mam nadzieje, że dobrze trafiłam. W czerwcu zarejestrowałam domenę i mam pod nią swoją stronkę. Wpisałam ją do około 550 katalogów. Na koncie w Google w narzędziach webmastera mam już ponad

34 tysiące linków prowadzących do mojej strony. Alexa rank mam na poziomie 800 tysięcy. A page rank ani drgnie. Wciąż zero. A podobno co 3 miesiace jest jakiś update PR. Nie wiem o co kaman. To ile trzeba mieć tych linków, żeby wskoczyć chociaz na PR=1 ? 100 tysięcy? Milion ? :)

Witajcie.

To ile trzeba mieć tych linków, żeby wskoczyć chociaz na PR=1 ? 100 tysięcy? Milion ? :)

Kiedys, bo raczej mozna juz tak powiedziec, pr moglas zdobyc nawet 1 linkiem. Treaz updatu nie bylo juz pare dobrych miesiecy i raczej nie bedzie, z reszta, PR na pewno do niczego Ci sie nie przyda, zajmij sie pozycjonowaniem i poczytaj poprzednie wypowiedziw tym temacie.

A tak z ciekawości, czy ktoś z osób, które zauważyły zmiany u siebie mogą podać adres strony?

Chodzi mi tylko o adresy stron, gdzie PR był większy od 0 i ma teraz skok lub spadek PR, ale nadal wyższy od 0.

Np. PR3>PR2 lub PR2>PR3 itp. bez zer.

Czyli jednak coś się dzieje:) Nie masowo, ale jednak od wielu miesięcy nie było żadnych zmian, a ostatnio jednak pojedyncze strony skaczą.

Pizzeria Mrągowo to idealny sposób na wyśmienitą kolację.

Potrzebujesz tłumacza? Sprawdź najnowsze tłumaczenia symultaniczne

Powinien zainteresować Cię także najlepszy sklep bramkarski w polskiej sieci.

U mnie pare dni temu PR2 -> PR0. Dziwne bo w wynikach wyszukiwania nawet udało się skoczyć w górę na kilka fraz. Bana nie ma, filtr też nie... dodawałem ostatnio ręcznie do precli troche linków ale jakoś nie widzę powiązania. Bo niby czemu pozycja lepsza a PR spada?

Jak oszczędzać - zarządzaj swoimi pieniędzmi

Darmowy i moderowany katalog stron informatycznych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności