Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

pozycja nie wpływa na PR i odwrotnie :) mozna miec domene z fitlrami z wysokim PR i odwrotnie ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

MaStErCoBrA z podstronami to się jeszcze inaczej odbywa, wystarczy, że na przykład podstrona wleci do suplementu i po niedługim czasie może mieć PR na N/A, tak samo może go bodajże odzyskać.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Może to o niczym nie świadczy, ale właśnie mój programik zanotował z jednego DC kilkanaście zmian PRów na domenach - to nie wygląda na korektę. Albo może wreszcie wyczekiwany update idzie.....

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Mój program na którym mam wszystkie domeny też właśnie pokazał od parę konkretnych zmian :blush:

Na stronach jeszcze się to nie pokrywa , ale albo idzie update albo coś google mieszało w momencie jak akurat program sprawdzał.

Okaże się za kilka godzin czy to już w końcu update

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności