Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie strony które powinny spaść lub nie zmienić PR plus 1.

Wszystkie inne o które dbałem, a są świeże i moim zdaniem powinny iść w górę jak na razie bez zmian. Cały czas 0.

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

U mnie w Google Toolbarze narazie bez zmian, ale 90% domen -1 według innych narzędzi, na + niestety narazie nic...bez zmian 10%

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Mam prośbę. Niech Ci co nie mają pojęcia co daje pr założą sobie inny temat i tam piszą takie bzdury typu, że pr nic nie daje, że tylko handlarze linków coś z tego mają. Tu jest temat o updacie dla ludzi, których to interesuje.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności