Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
wy naprawde czekacie na PR ;):) :)??

no ja czekam z niecierpliwością ponieważ mój najnowszy katalog ma mieć podwyższony PR :)

znaczy się ma nie przyznany ale... zdobyłem ponad 1000BL i liczę na PR1-PR2 lub i nawet PR3 - jak będzie 3 to świętuję ;)

@Lukas_79 zależy gdzie będzie wolny jakiś lokal ponieważ u nas w Opolu to teraz kiepściutko bo nie bardzo jest co robić i wszyscy siedzą w piwiarniach... ale coś się załatwi ;)

Na odwiedzanym przeze mnie ostatnio serwisie, PR z 3 poleciał do 0, ale na moich własnych osobistych witrynach, nie ma żadnych zmian (nawet świeże domenki mają ciągle "brak danych"). To jakiś bug czy zapowiedź rychłej aktualizacji? :) Nie żebym specjalnie na nią czekał, ale ten nagły spadek z 3 do 0 przy braku zmian na innych adresach trochę mnie zastanowił.

Wyzerowania PR'u stron to rzecz normalna i nie zapowiada to żadnego update'u. :)

Czyli serwis sobie czymś nagrabil? :) Bo nie za bardzo wiem jak to interpretować (sądziłem, że zerowanie następuje wyłącznie przy okazji "globalnej" aktualizacji - proszę jak to się człowiek ciągle uczy :D).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności