Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie update tylko na domenach ok. rocznych i starszych.

z Pr 1 -> Pr2, mocna domena 2k BL

z Pr3 -> Pr2, mocna domena, linkowana, unikatowy content, strona klienta

z Pr3 -> Pr2 - :-|

Reszta wisi jak wisiała, począwszy na domenach wzglednie zapomnianych itd. Czy zmiany o +/- 1. Z drugiej strony kilka mocnych domen stoi od pół roku ;-)

www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie dwuletni blog z napisem "blog przeniesiony tutaj" do nieaktywnego linku i niczym więcej na wordpress.com PR3 dostał, może to dzięki temu że jest w katalogu onetu :)

Blog na bloxie (kolorowanki) z 3 wpisami z tylko linkiem do hotfile czy czegoś tam i PR1

mi ten update wygląda jakby to był zaległy update lipcowy

żadna strona postawiona po updacie kwietniowym nie zmieniła u mnie pr, natomiast starsze stronki praktycznie wszystkie zaliczyły update

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

żadna strona postawiona po updacie kwietniowym nie zmieniła u mnie pr, natomiast starsze stronki praktycznie wszystkie zaliczyły update

To samo zaobserwowałem na moich stronach.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Ja też mam całkiem ciekawą sytuację... domena którą kupiłem kiedyś dawno temu z pr2 spadła na pr0. Postawiłem na niej wordpressa i o niej zapomniałem w natłoku obowiązków. Strona z gołym skryptem, zero treści, standardowy szablon wp... po updacie wskoczyła na pr3 ;)

Profesjonalne katalogi stron - Lista seokatalogów stron

Napisz do mnie a otrzymasz indywidualną ofertę zakupu większej ilości multikodów.

To samo zaobserwowałem na moich stronach.

Akurat moja strona powstała po updacie kwietniowym i dostała 3

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

ja się nie zdziwię jak za maks miech bedzie next update i bedzie już bardziej wytłumaczalny

Polecam uwage artykuł pod niniejszym linkiem:

SPRAWNYMARKETING

"jego wartość ma pomijalne przełożenie na pozycję witryny w wyszukiwarce"

co za bzdura :)

na pozycję pojedynczej frazy to oczywiście nie ma przełożenia, ale na wartość witryny ma okrutne i wiem to zawsze gdy tylko jest update,

dla przykładu ostatni update podniósł mi wejścia na stronach średnio o kilkaset a na jednej nawet o kilka tys. uv, więc skasuj te bzdury i nie pisz że wartość pr nie ma znaczenia na pozycję witryny w wyszukiwarce

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności