Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z tego co zauważyłem update się skończył i objął strony które są dłużej niż 6-10 miesięcy w sieci. A można liczyć na przyszły update obejmujący nowe strony o które trzeba dbać :)

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

dostałem pierwsze PR5 ;) Ogolnie dziwny ten update, bo rzeczywiscie na kilkumiesiecznych domenach niezauważyłem wzrostu. Stare się trochę pozmieniały - zazwyczaj na plus.

Swoją drogą SEOQuake chyba mi sie zaciął, bo na części stron strona https://www.wystawopinie.pl wskoczyła na PR2 a na dwóch kompach mam PR1. Może jeszcze nie koniec?

dla przykładu ostatni update podniósł mi wejścia na stronach średnio o kilkaset a na jednej nawet o kilka tys. uv, więc skasuj te bzdury i nie pisz że wartość pr nie ma znaczenia na pozycję witryny w wyszukiwarce

jeśli to katalog albo blog, który można zaspamować do się zgodzę ;) Za mało danych podałeś. Z moich obserwacji PR na normalnej stronie nie ma wielkiego przełożenia na odwiedzalność strony. Napisałeś kilkaset procent - to wiele nie mówi - przecież mogłeś mieć 10 wejść dziennie a teraz masz 50. Po prostu wskoczyłeś o jedną pozycję w górę. To samo tyczy się kilku tys. UV przecież to może być jedna oblegana fraza i np. dwie pozycję w górę.

Przedstaw przykład, jesli to nie problem, to podyskutujemy :)

ale też lubię ten zielony paseczek ;)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

W teorii. Miałem dużo stron z super unikalną treścią i rzeczywiście za tą treść otrzymywałem na poczatek np. pr3 jednak linkow do strony nie bylo i kolejnych nowych super ciekawych unikalnych artow tez nie bylo.. Przy nastepnym update strona spadala. Jeśli content jest tak ważny do dlaczego zerowano takie strony. Czy dotychczasowe arty straciły na jakości? Spadek o jedno oczko rozumiem ale całkowity spadek to chyba przesada skoro content rulez.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Treść jest ważna ale nie aż tak jak co niektórzy twierdzą :) Ja nie porównuje nigdy pr5 katalogu i pr5 firmy bo to odrębne tematy... ;) Np. teraz poprzez liczne testy i kombinowania na katalogu G mi go wyzerowało, czy coś się oprócz tego zmieniło? Nie :P

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

W teorii. Miałem dużo stron z super unikalną treścią i rzeczywiście za tą treść otrzymywałem na poczatek np. pr3 jednak linkow do strony nie bylo i kolejnych nowych super ciekawych unikalnych artow tez nie bylo.. Przy nastepnym update strona spadala. Jeśli content jest tak ważny do dlaczego zerowano takie strony. Czy dotychczasowe arty straciły na jakości? Spadek o jedno oczko rozumiem ale całkowity spadek to chyba przesada skoro content rulez.
ale ja i inni mieli tak samo, PRZEDostatnio mega unikalna strona została wyzerowana, straciła PR 4 na 0 i co z tego? Wiedziałem, że to przypadek i że wróci. Parę dni temu, po wielu miesiącach wróciła po swoje PR = 4 :) Google to tylko Google, na szczęście PR to tylko element układanki. Te wyzerowania to jakieś błędy i tyle, ale o tym pisano już na forum, nie rozwijam tematu.

W sumie to wyzerowało mi ok. 7 stron firmowych, 100% jakości i dopiero po wielu miesiącach, po niedawnym updacie wróciły na swoje wartości PR.

Mam pytanie, czy domeny z okresu lipiec-sierpień linkowane i nielinkowane otrzymały u Was jakiś PR? U mnie żadna z "nowych " domen nie dostała zielonego.

Nowoczesne mieszkania w dobrej lokalizacji w Pabianicach - https://zisinvestgroup.pl/oferta-wynajem-mieszkan.html

Dachy płaskie są idealnym rozwiązaniem w przypadku stawiania dużych obiektów przemysłowych. Więcej przeczytasz na https://www.dachy-zrbzawadzki.pl/oferta-dachy-plaskie.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności