Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

widać że Google jest naprawdę nieprzewidywalne :)

Im bardziej będzie złożony algorytm tym więcej błędów będzie popełniał - taka jest logiczna zasada i dotyczy tak samo innych softów. Już teraz jest coraz więcej "kwiatków" ;).

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co do błędów to całkiem możliwe, ale zamieszanie z PR jakie jest od kilku dni to raczej celowe działanie.

Bardziej się spodziewałem że PR odejdzie w niepamięć, tym czasem chyba zmienia on swoje właściwości.

Dużo linków = Wysoki PR zmienia się na Dobre linki = Wysoki PR.

Teraz pytanie jakie linki zostaną uznane za dobre a jakie nie :)

Sprawdziłem sobie dzisiaj PR na wszystkich domenach i ... 6 spadków 4 wzrosty i to od 27.02 kiedy ostatnio było sprawdzane. Ale na podstronach znacznie podskoczył mi PR. Tak więc chyba jakaś korekta podstron była.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Niedawno był pagerank update i kolejny tak szybko, coś mi się nie widzi.

Ja przynajmniej, żadnych spadków i wzrostów nie zanotowałem.

To ciekawe, bo mnie chyba te PR omijają szerokim łukiem...

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

To ciekawe, bo mnie chyba te PR omijają szerokim łukiem...

Zależy jak linkujesz swoje strony ponieważ ja też na większości stron nie mam update od długiego czasu.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności