Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wszyscy piszą że PR już się nie liczy, nie jest potrzebne i nie ma co czekać na update a ja jak najbardziej czekam chociażby dlatego że co chwila znajduje katalog który darmowe wpisy ma tylko dla stron o PR większym od 1, 2 albo czasem nawet 3.

Poza tym skoro na pozycje wpływa około 200 czynników to pewnie jednym z nich jest PR nawet jeśli w dzisiejszych czasach jest jednym z tych mniej się liczących.

Zielony pasek zawsze był i będzie brany pod uwagę (w mniejszym lub większym stopniu) to tak jak z syrenką, którą się jeździło a teraz ma się ferrari :) raz na jakiś czas warto do niej zasiąść choćby na chwile :shout:

Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ 

Ja wypłatę od wójka G mam 26-27 wiec nie wiem jak u niego pracujesz :) chyba na akord :shout:

Może ma płatność czekiem i ma wcześniej ;)

Większość pisze, że nie ma znaczenia albo znikomy to po co dajecie ograniczenia w katalogach dla stron z niskim pr? Po co się podniecacie pisząc o tym? I niech mi ktoś pokaże ile jest dużych i popularnych serwisów, które mają niski pr albo 0, jeśli on jest losowy jak twierdzi wielu, bo ja tu loterii nie widzę. Jakby nic nie znaczył to by go już dawno nie było, jakieś tam znaczenie, może minimalne ale ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności