Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie niestety nic nie ruszyło w przód na żadnej z domen. Mimo już ich 8miesięcznego wieku...

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja dostalem prezent na wiosne i moja strona pozycjonowana dostala pr= 1

a dwie zapleczowe jedna miesiac druga tydzien 0

ale to chyba nie ma zadnej roznicy czy ma 0 czy n/a

[edit]

jak to jest z tym PR na stronce https://www.prchecker.info jest =1 na innej https://www.page-rank.pl/ jest = 0

czyżby moja radość byla przedwczesna

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

• 3 tygodnie później...

To nie tak ze jedna strona, moje strony nie wytrzymują dłużej jak pół roku, później cos sie z nimi dzieje i znikają z google. Ale teraz mam forum, i staram się pozycjonować i skonfigurowałem pod SEO i mimo tego ze istnieje dopiero 4 miesiace jestem zadowolony bo rozwija sie świetnie,, czy myślicie ze mam szanse na na jakiś PR przy update ? Ktoś rzuci okiem fachowca ? Link w stopce.

Moje 3 grosze:

ostatnio chyba jest w ogóle tak, że zmiana PR jest rozłożona w czasie i generalnie nieregularna, nie tak jak kiedyś, że bach - i w ciągu paru dni zmiana na wszystkich stronach.

Po za tym PR zależy także od ruchu, możesz mieć stronę rok, dość dużo linków do niej prowadzących, ale jak ją odwiedza 20 osób dziennie to ciężko będzie wyjść z PR 0.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności