Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No to w jaki sposób Wy zdobywacie te PR ? :)

Mam kilka stronek i kiedyś najwyżej były dwie na pr4 - jedna konkretnie linkowana w drogich portalach, druga to portal społecznościowy do którego ludzie sami linkowali w dużej ilości.

Co do pozostałych magiczna granica to pr3 :(

Ostatnio nawet spamuje strony Adobe i co lepsze Amerykańskie Blogi WP ale nadal nic :)

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

PR3 teoretycznie można dostać bez specjalnego linkowania, wystarczy ze jest dużo wartościowych artykułów.

Od PR 4 wymagana jest pewna ilość mocnych linków, choć są odstępstwa

święte słowa,

mam jedną stronę o ruchu 10-20 osób dziennie i pr3, bo jest niszowa, ma unikalne teksty, linków do niej- 15, żadnych mocnych,

Agencja Marketingowa Westom - SEO, SEM

INOMan, nie zgodzę się z Tobą do końca. Niejednokrotnie widziałem wygasłe domeny, które nawet roku wygaśnięcia trzymały PR pomimo zerowego ruchu.

Tak, ale wcześniej go miały :) Czym innym jest likwidowanie PR czym innym jego zdobywanie.

Po za tym można tak dyskutować długo, na PR składa się kilkaset czynników, wg. mnie ruch także.

PR od dawna to często jakiś przypadek. Przykłady:

- domena ~3 letnia, YBL ~4k, site: ~10

60a266ee1a77a808m.gif

- domena ~5 letnia, YBL ~4k + zaplecza na jakiś 100 domenach (yahoo zablokowane), site: 70k, dobry serwis z autorskimi artykułami (kilkanaście tygodniowo), profesjonalny branżowy serwis, ~w okolicach wyzerowania PR nic nie było z serwisem robione

340c27bdf9b6a04em.gif

...przykłady mógłbym mnożyć. Zapleczówki, spamy dostają wysokie PR, inne spadają itp. O regularności w aktualizacji PR też już nie ma co mówić. Na pierwszym screenie widać 2 aktualizacji w odstępie ~tygodnia.

SEO BulletProof VPS.

Załóż konto na dropbox.

szymekszymek , coś dla Ciebie

https://www.google.com/intl/pl/corporate/address.html

;) powodzenia ;)

Hhehe dobre :klotnia: ma adresy :)

Pozdrawiam..

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności