Skocz do zawartości

Page rank update

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
To ja mieszkam w krakowie to ja tam podjade i zapytam co oni sobie wyobrazaja i dlaczego nie mam nigdy nawet 1 tylko zawsze 0 !! : )

To umówmy się konkretnie, a ja się wybiorę w tym samym czasie do wrocławskiej siedziby ;)

Wybrać to się możecie ale jak macie zamiar się umówić? Do kogo zadzwonicie? Pod numer widoczny na stronie adwords? Komu napiszecie maila?

Życzę powodzenia!

Nie lepiej na krakowskie przedmieście? Że niby demonstracja za pomikiem dla Leszka, że niby upamietnić katastrofę. Ekipa z RM sie pojawi z różańcami, pewnie sporo działaczy PiS i co ważniejsze media będą na 1000%. Jak już się zacznie, to wyskakujecie z kurteczek, eksponujecie koszulki z logiem PiO i napisem k***a mać, PR update najwspanialsze Google dla nas ma dać!. Nie musicie się martwić czy trafi do odpowiedniej komórki G, o sławie na youtube i w serwisach wiadomości nie wspomne, bezcenne, no i będziecie idolami na PiO :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

@zakręcony - dobry pomysł, ja często jestem we Wrocławiu więc chętnie bym wsparł taką akcję ;)

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Zauważyliście jakieś zmiany PR u siebie?

Mi właśnie w kilku przypadkach spadł PR, ale nie do zera i w kilku przypadkach poszedł do góry.Ale idę dalej śledzić i jak cos to dam znac.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Ja zauważyłem wzrost PR na podstronach ale bez jakiejkolwiek domeny głównej.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Czy ktos mi to moze wyjasnic:

2 dni temu mialem PR 0 na głownej

wczoraj PR 1

dzisiaj wykazuje mi PR 4 :D:) ... sprawdzane w paru miejscach niezaleznie bo jakos uwierzyc nie moglem

Domena wmiare swieza, w sumie mam ja 6 miesiecy ale otworzyłęm i wprowadziłem jakikolwiek kontent 5 dni temu, ... wczesniej bylo "strona w budowie" :)

jakas idea ?? :)

tak żeby nie bylo że nie mam stopki .. analiza EEG metodami nieliniowymi brak CMS, nie zoptymalizowana, brak SEO, brak porządnych tagów, etc ale PR4 jest :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności